All egendom: trädgård, kök, inredning >> Rengöring

Smart trick för personer som bor ensamma.

Enligt Statistikcentralen finns nu 2, 2 miljoner privata hushåll i Norge. Även om det är vanligast att bo i ett hushåll med två personer, finns det också många som bor ensamma. Andelen som bor ensam har ökat gradvis över tiden. Medan fyra procent bodde ensam 1960 var andelen närmare 20 procent 2011.

Det är vanligast att bo ensam i centrala kommuner, i utkanten av Norge i södra Norge och i norra Norge. Den högsta andelen personer som bor ensam är i Oslo där 28 procent bor ensam.

Smarta tips för singlar

Och även om det kan vara trendigt som att aldrig bo ensam, finns det också ett antal saker att komplicera det enskilda livet.

Nedan hittar du fler smarta tips, från Buzzfeed-webbplatsen, som kan hjälpa dig på vägen till ett enklare vardag som en familjebod.

1. Förvara glasögonen i ett syltglas.

Sovrum, kök och badrum på 23 kvadratmeter.

Se till att glaset är fyllt på fälgen för att förhindra att luft släpper ut. Om du förvarar det i kylskåpet, kommer det att vara en vecka. Men ingen dömer dig själv om du är en av dem som föredrar att dricka hela flaskan genast.

Rune Netland från Vinmonopolets kundcenter säger att de inte tidigare har gått över den här lösningen, men ju mindre luft som kommer efter att ett vin öppnas, ju längre kommer det att vara. - Jag kan också tillägga att om vinet är kallt (vanligtvis i kylskåpet), bidrar det också till att förlänga tiden vinet är friskt och tilltalande.

2. Undvik "döende" läsk

Håll en halv full sodaflaska full av koldioxid genom att skaka den innan du sätter tillbaka den i kylskåpet. På så sätt kommer det att förbli så nytt i flera veckor.

3. Måla ull för svåra ställen

SMART TRIKS: De flesta föredrar ljudet för att få kolsyra intakt. Om du skakar flaskan innan du sätter den i kylskåpet får du bara det här. Foto: ILLUSTRATION PHOTO: thinkstockphotos

Använd en mini-färgrulle för att smörja ryggen med lotion eller solskyddsmedel

. Skål, eller hur? Möblerna som gömmer alla röra

4. Tape för att fästa armband

Att fästa ett armband på egen handled kan vara svårt, ibland omöjligt.

Men lösningen är faktiskt väldigt enkel; Använd ett tejp för att fästa armbandet i din handled. På detta sätt kommer armbandet att sitta fast så att du enkelt kan hämta låset. ALONE OCH FÖRBRUKARE: Många är välkomna att vakna ensam i sängen. Men det kan vara bra att veta om några smarta knep för lite enklare vardag. Foto: ILLUSTRATION PHOTO: thinkstockphotos

5.Fuktigt papper över resterna

trick som ger mer utrymme i garderoben

Bor du ensam är chansen också stor att du inte alltid lyckas att äta upp middagen- och säkerligen då och då måste ta till mikrovågsugnen.

Sedan har du också upplevt att ris och pasta blir hårda och torra. Misströsta inte, allt du behöver göra för att bevara saftighet att täcka maten med en fuktig pappershandduk när du har den i mikrovågsugnen.

6. Byt sängkläder i svett

Lär dig tricket för hur enkelt och snabbt det är möjligt att återskapa duvet.

ADVERT

Mest populära