All egendom: trädgård, kök, inredning >> Badrum

Smarta tips för små badrum

i det gamla huset är ofta små badrum. När du bara har två, tre kvadratmeter för att rymma dig själv, måste du vara kreativ för att rymma både dusch, dusch och handfat. Tack och lov tillverkare har insett att många människor idag vill ha funktionella och snygga alltför litet badrum därför valet av mini badrum större än någonsin tidigare.

Innan renoveringsprocessen börjar, titta på rummets möjligheter. Om den är hög under taket kan höjden användas för skåp och hyllor. Är badrummet så trångt att du nästan får klaustrofobi att spegla på en hel vägg vara en smart lösning för att skapa illusion av större rum.

Spjällkedja I minimalt utrymme får du både skåp och brickor i ett. Från italiensk Ellebi, pris kr. 14 000. Förhandlas genom Tjersland & Co.

Välj en liten diskbänk som tar upp till ett minimum av utrymme. Du behöver bara handfatet för diskbänken och tandpetaren. Skåp för toalettartiklar kan antingen placeras direkt på väggen eller under diskbänken. Flera tillverkare erbjuder smarta koncept med handfat och skåp i ett anpassat område.

Se även bra belysning på badrummet. Små badrum verkar ofta större när de är upplysta och samtidigt utrustade med ljusa färger på tak, golv och väggar. När duschen är placerad kan du antingen ha en duschring i taket med en duschdraperi för att förhindra vattenutsläpp eller kostnaden för en glasdörr som kan vara helt förseglad mot väggen när duschen inte används för att skapa en större rumsförmåga. En bra start på renoveringen är ändå att göra en 3D-ritningar i badrummet, då kan du experimentera fritt och slutligen landa på ett resultat som är både praktisk och estetiskt.

Fem bästa tips för badrummet:

* Hävstång höjd

* Använd stora spegelytor

* Ge bra belysning

* Välj ljusa färger på någon yta

* Montera ventilation / ventil för bra luft alternativ om badrummet är ute av fönstret

Säkerhet?

Då ska du aktivera "Tett bad" -bjudandet från Bademiljø, vilket ger konsumenten 10 års garanti i badrummet, som har renoverats av Bademiljø pipeline. För närvarande erbjuder endast Bademiljø-kedjan 10 års garanti på byggandet av ett badrum i Norge. Dessutom kan de garantera nödvändig yrkeskompetens, och att de följer system och procedurer för att bygga ett tätt och säkert badrum. Enligt lagen om hantverkstjänster är den lagstadgade garantin 5 år.

Konsumentinformation

Ifø Sanitär r999> tel. 22072040,

www. ifosanitar. com

Bademiljø

tel. 81533011,

www. Bademiljø. nej Tjersland & Co.

tel. 24 14 89 00,

www. Tjersland. com

och www. handfat galleri. nej Läs också:

Håll värmen med infraröd värme

Solen har alltid värmt oss på marken - det schweiziska företaget infraSWISS AG har tagit in.De har utvecklat en värme teknik för bostäder och ...

Håll det i badrummet

tel. 22 55 95 20,

www. hadetpabadet. nej

Nore VVS

tel. 22 75 20 20,

www. norevvs. nej

Alla priser är vägledande.

ADVERT

Mest populära