All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Smarta renovering med Wallboard

Sommar betyder renovering för många. För dem som vill borsta upp snabbt och enkelt finns det smarta lösningar som förnyar rummet. Eftersom du inte behöver borsta upp de gamla väggarna. Du kan köpa nya.

Höger på väggen

Lösningen kallas väggplattor. Dessa är plattor monterade utanför gamla väggar eller i sternen. Sortimentet av väggpaneler med fabriksmålade eller tejpade ytor har aldrig varit större. Klara och profilerade ytor av MDF, chip och trä finns också i olika färger, dekorationer och mönster.

målas utan färg

Ready-målade paneler monteras snabbt, vare sig i enfamiljshus, vid stugan eller i modern lägenhet. Här kommer du att ha väggar med en fin finish utan att du behöver måla en enda penselsträcka själv. Och om vi tror själva industrin är det de mörka färgerna som kommer att karakterisera väggarna i norska hus och stugor i framtiden.

De mörka färgerna

De mörka väggar: - Vi säljer mer bruna och mörka färger. Toppaneler i träverk har också blivit populära, säger Lise Engebretsen på Smartpanel. (Foto: Smart Panel) "> De mörka väggar: - Vi säljer mer bruna och mörka färger Paneler med översta lagret av trä är också bli populär, säger Lise Engebretsen vid Smart Panel (Foto: Smart Panel) <999.. > & minus; Vi säljer fler bruna och mörka färger Människor vågar lyckligtvis att prova något annat än bomull på väggarna det blir också populärt med pre-färgade träpanel i plattformat, med det översta lagret av äkta furupanel Här kan du välja mellan olika färger eller få plattan... obehandlad, säger Lise Engebretsen, marknadschef på Smart Panel.

lätt renovering

Vill du hellre färg och tapeter väggen själv, kan du välja väggpaneler med slät yta. Dessa är lätta att installera och redo för färg eller tapet. Ingen fyllning eller slipning krävs och du sparar mycket tid

& minus;. det är lysande för dem som vill ha en slät vägg, och kommer att göra så även utan krångel och irritation, säger Torunn Mangseth på Byggma, som också erbjuder pre-tapetserade väggpaneler under varumärket Forest för dem som inte vill hänga upp tapeten själva.

SLUT OCH KLICKA:

Det finns vanliga skivor som du själv kan måla eller tapetera. - Detta är för dem som vill få tydliga väggar snabbt, utan krångel och irritation, säger Torunn Mangseth på Byggma. (Foto: Forestia) "> CLEAR CLEAR. Det tar bort poster, kan du måla eller tapet själv - Detta är för dem som vill få tydliga väggar snabbt, utan krångel och irritation, säger Torunn Mangseth på Byggma . (Foto: Forestia) Classic vit

Lunt och vitt.

Södra satsar på ytor med en borste struktur för att ge väggskivorna en mysigare uttryck - Vi investerar också i klassisk vit färg, säger Katharina Sølvberg.(Foto: Södra) "> Lunt WHITE. Södra betting på ytor med en borste struktur för att ge väggskivorna en mysigare uttryck - Vi investerar också i klassisk vit färg, säger Katharina Sølvberg (Foto: Södra) <999. > Södra är panelerna i MDF tillämpliga & minus;. Vi har utvecklat en unik serie av klassiska vita färger Här får du också en yta med en borste struktur för att ge en mysigare look Vi investerar också i smarta tillbehörslösningar inklusive.. listor som kan sträckas och böjas, säger Katharina Sølvberg på Södra.

ADVERT

Mest populära