All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Småsystrar på dubbelrum

Här kan de stanna länge. Med sängar som är att växa, förlust av neutrala färger och diskreta mönster och golv som resten av huset, det finns även andra faktorer som avgör en ålder av dem som bor här.

Innan systrar respektive tre och sex år flyttade in, rummet hade bruna randiga textil tapeter och mörkbrun träslöjd runt fönster och dörrar - inte särskilt sidan av havet för två som håller hög hastighet under dagen och behöver vila på natten. Ekparketten är som tidigare, det finns väggar och trä som har förändrat honom. Fönster och dörrar är vitmålade och genom att ta bort de mörka ramar vissa lysbremser, nu reflekterat ljus i rummet mer än någonsin.

Personlig prägel

Still - tapeten är en fin bakgrund för den charmiga gamla nattduksbord och dito objekt.

Tre av väggarna är tapeterade i grått och vitt, vilket fungerar bra som tapeter för möbler och textilier. Den fjärde är målad i en sur grön färg, som lätt kan bytas om det är önskvärt att byta färgerna i rummet.

De statliga sängarna är ärvda. Hjälmlagda sängkläder och gardiner erbjuder en touch av glamour, med stöd av ljuskronan. Skåpdörrarna har målats och är en ren inbjudan till kreativitet - konstverket förändras ständigt!

Skåpdörrarna är utsatta för måleri och utsätts för stor kreativitet och uppmärksamhet. Väggen bredvid är målad i en sur grön färg.

ADVERT

Mest populära