All egendom: trädgård, kök, inredning >> Badrum

Små tvätt enheter från Alape

Om du har bara några kvadratmeter till förfogande i badrummet, är det viktigt att utnyttja det befintliga utrymmet på ett optimalt sätt. Då begärs sanna problemlösare, vilka på grund av sin kompaktaitet förbinder design och funktionalitet med varandra, även på minimala ytor.

För små badrum och gäst-WC, erbjuder Alape exceptionellt rymliga och mångsidiga lösningar. De små tvättenheterna, tillverkad i glaserat stål, möjliggör kreativ handlingsfrihet tack vare deras rena, tydliga geometriska form.

Som rektangel, kvadrat eller cirkel, med eller utan lagring, såsom fristående ensamma, eller ansluten till väggen via handdukshållare, de olika små tvättanordningar ansluter optimalt in i rummet och skapa en känsla av välbefinnande, även i det minsta utrymmet.

Det omfattande produktutbudet möjliggör också ett enhetligt koncept för alla badrumsytor. Detta ger produkterna ett verkligt mervärde även i större badrum: det stöder separationen mellan badrummet och toaletten. I separata WC-områden som sker på detta sätt, att de små tvättenheterna integrera och möjliggör tvättställ på en plats där det är vettigt

Produkterna i produktlinjen "Inside. S" eller "Infoga", utnyttjar den ihåliga kroppen av glaserat stål som ett extra lagringsutrymme för vården för de dagliga behoven. Som en intelligent hörnlösning, ger "Insert. Corner" ett öppet intryck även vid den minsta punkten.

Läs också:

Stick Mauren bättre än sitt rykte

Stick Mauren är många husägare skräck eftersom det har ett rykte om att äta trä. Felaktigt, säger akutexpert till Newswire nyhetsbyrå.

Tvättenheterna i produktlinjen "Piccolo" eller "Fusion. S" är också lämpliga för rum där det saknas utrymme. Den tydliga geometrin, som uppnås genom materialets kvalitet, vittnar om företagets höga krav på design. Alape förenar känslor och purism i sina produkter, vilket gör rengöringsprocessen till en förnuftig upplevelse.

Ytterligare information om Alape och Alape produkter finns på Internet under www. Alape. com

Detta ärende har inte skrivits av Vi i Villas Editorial, men är ett pressmeddelande.

ADVERT

Mest populära