All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Små förändringar - Hög effekt

Önskan om förändring är skrämmande. Och vi har verkligen inte råd med tid eller har råd med ett stort projekt. Då kan det vara att en mindre förändring kan vara den lilla som saknas. Här är sex förslag som kan vara din i-etts prick:

Måla en vägg

En målad vägg kommer att göra stor skillnad i världen.

Om du bor i ljusa rum och lite färg kommer en färgad vägg att göra stor skillnad. Den grå soffan "bränder" till när det blir en bakgrund att stödja. Fler och fler människor märker att det är bra med färg på väggarna. Rummet får mer karaktär och atmosfär. Det är inte utan anledning att hotell och restauranger dekorera alltmer med färger. De lever för att gästerna ska trivas. Och konstgallerierna har upptäckt att färger också är bra bakgrund för bilder.

Tyst zon med filt

Extra tips: Tapeten med horisontella ränder ger den ljusa karaktären.

Ser din saksemission ut som en matsal? Lösningen kan vara en filt. När möblerna monteras på en matta fungerar det som en ram som samlar och håller möblerna ner på golvet. Tunga möbler på ljusgolv behöver ofta hjälp vid landning. En filt är mjuk för fötterna och bekväm för ögat.

Stäng av TV: n

För att stänga av TV: n, kan du måla fältet bakom mörkgrått.

Tror du att TV: n är en stor svart låda som troner i rummet? Även avvisad tar det för mycket uppmärksamhet? Ett knep kan vara att måla fältet bakom "boxen" mörkgrå. Då går det lite mer i ett med väggen och tv-kroken blir tystare.

Färg på piano

En pigg av rosa piano scoutar upp vilket vardagsrum som helst.

Har du ett piano som är lite tröttsamt i färgen och erbjuder lite humör, förutom de tider som någon spelar den. Det finns råd; Träet kan uppfriskas och det naturliga lät tillbaka, eller du kan helt enkelt måla det. Varför inte ge det några skikt av fin färg och låt det vara "pricken över mig" i vardagsrummet. Kanske blir det ännu roligare för kraften att träna!

Moodful tapeter

Vill du ha det bästa på kortast möjliga tid? Då är fotokopi lösningen.

Fotoet eller tapetet med ett stort digitalt ämne kan ändra hela upplevelsen av rummet i ett, två, tre. Lägg det i mitten av väggen, bakom soffan, vid matbordet eller i hörnet som omger stolen. Du kan ta i naturen eller göra muren till ett bra konstverk. Du kan leva med reseminnor eller vara personliga med favoriter, vare sig det är bilar, motorcyklar, blommor, himlen eller havet. Ny tapetsteknik gör det mesta möjligt. Du kan göra bakgrunden till ditt eget foto eller välja i ett "ocean" av färdig design.

Färgrika textilier gör stämningen

Textilier dekorerar alla hem. Byt ut de gamla och luta - då har du en synlig förändring i vardagsrummet.

Det enklaste sättet att lite innovation är byte av bäddsoffor.Ut i båsen med de gamla och med några nya som klär sig och säsong, så mycket är gjort. Gardiner i färska färger är ett annat alternativ. Tänk på att alla fönster i vardagsrummet inte får ha samma gardiner. Om du har en gammal rolig stol kan det vara en krona på arbetet om det dras i en textil som bryter fridfullt med både stilen och färgerna på interiören förresten.

ADVERT

Mest populära