All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Trög bostadsmarknad

De genomsnittliga priserna på bostäder i Norge föll en 1 procent från oktober till november. Korrigerat för säsongsvariationer sjönk priset med 0,4 procent.

Den visar statistik från den norska fastighetsföreningen (NEF) och Real Estate Brokerage Association (EFF).

Det finns speciella lägenheter som sänker genomsnittliga priser. Samtidigt huset prisstatistik visar att det genomsnittliga priset hittills i år är 12 procent högre än genomsnittet för 2006

Allt om huspriserna i DinSide Housing

Bostadspriserna i november är ...

 • 3, 8 procent högre än i november 2006. <999 > 321 procent högre än föregående tråg år 1992. Justerat för inflation, priserna är nu 214 procent högre än de var 1992.
 • 194 procent högre än föregående toppåret 1987. Justerat för inflation, priserna är nu 79 procent högre än 1987.
 • Källa: Association of Real Estate och Real Estate Agency Association

  Andas helt lugn

  Men det finns ingen anledning att tro att detta kommer att fortsätta långt in 2008. endast en av sex bostads experter Dagens Næringsliv talat med, tror på ett fortsatt fall under 2008.

  Den trogen DinSide-läsaren har antagligen också inkluderat våra vanliga statusrapporter på bostadsmarknaden. I januari i år rapporterade vi att vi skulle se utjämningen av huspriserna i år att vi skulle nå taket för bostadspriset.

  Den starka höjningen av huspriserna de senaste åren har nått en mättnadspunkt. Det betyder inte att huspriserna inte kommer att stiga längre, de kommer bara inte att stiga lika mycket.

  Läs också: Extrema prisskillnader på bostäder

  I oktober 2007 var priserna 1, 2 procent lägre än i september. Korrigerat för säsongsvariationer sjönk priset med 0, 6 procent.

  Mer om huspriserna i oktober

  Här galler hyra

  1. Hur
  2. med mer rabatt Huspriserna faller
  3. chefsekonom förutspår högre boräntor
  4. Ovanligt stark uppgång i huspriserna <999 > Bostadspriserna föll i december
 • ADVERT

  Mest populära