All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Slott planka på Castle Hotel

Ingen vet exakt hur gammal Visby. Vissa tror att staden byggdes omkring 900 e.Kr. , men redan innan var det ett handelscentrum på platsen. De elva meter höga ringmur som omger den inre delen av staden, med anor från slutet av 1200-talet. Visby ligger på ön Gotland vilket är ett favoritmål för svenskarna. Fler och fler nordmän har också upptäckt ön med sin medeltida historia och särskiljande natur.

under kvartalet Arkiv inom ringmur, är också en gammal kornbod som har omvandlats till 4-stjärniga hotell. Magasin byggnaden konstruerades på matjord till Visborg fästning år 1773, och har sedan dess använts för spannmålslagring, magasin för militära och arkiv för historiska bilder och dokument. Av fästningen finns det bara ruiner kvar, men kornlagringen är väl bevarad.

Colonial

- Vi ville skapa en kultur och ett mycket personligt hotell, intill de stora hotellkedjor standardiserade erbjudanden, säger manager Christina Andersson.

Inom dörrens massiva vikt noteras vingen av berättelsen. Hotellet är inrett enligt den koloniala traditionen som genomtränger hela staden. Materialval och design håller genomgående högsta klass, från gipsväggar och den lokala kalksten från nötning, för trägolv den breda styrelsen utgör en bra bas i varje rum. Här läggs omsorg och kvalitet i varje detalj.

Castle Plank

- Valet av plats Castle Plank har varit mycket framgångsrik, golven bidrar till den viktiga helheten och harmoni i rummen, något vi har strävat, säger Christina Andersson.

Hon har fått mycket beröm om golven. Med 19 centimeter breda plankor i fransk ek, avfasade leder, hugde ändskarvar och element av bearbetade kvistar, känns Arena Castle Plank obestridligt att ett naturligt val på Hotel Slottsbacken, trots att byggnaden inte ursprungligen har rummet ett slott, men varit ett lager i slottet Visborg äga .

hus har stort arkitektoniskt och historiskt värde som bevarat exempel på den framtida storskalig utveckling.

Sea

- Det är naturligtvis både roligt och ansvarsfullt att förändra och lämna en sådan byggnad från grunden, säger Christina Andersson, som tillsammans med ägarna har varit ansvarig för omvandlingen.

Hotell Slottsbacken välkomnade de första gästerna under sommaren 2012 och har 29 dubbelrum, några med havsutsikt.

ADVERT

Mest populära