All egendom: trädgård, kök, inredning >> Klar

Slott golv

brickor uppfattas som massiv sten våningen, men är cementbaserad och ca 8 mm tjock, med hög hållbarhet och flexibilitet och skapar en autentisk, exklusiv atmosfär. De läggs på nästan alla våningar - även trägolv. Plattorna är idealiska för bostäder med begränsningar på vikt eller höjd.

Olika storlekar

Vi pratar om plattor som är långt tunnare än vad vi är vana vid. Fördelen är att de är lätta att hantera och väga lite. Men du måste vara försiktig med dem så att de inte bryter under läggningen. När de är lagda tolererar de dock mest. Stengolv från tidigare tider bestod vanligtvis av stenar av olika dimensioner. Detsamma gäller Castle Stones.

Prov Placering

När plattorna extraheras, är det initialt viktigt att få en överblick av innehållet. Fråga gärna plattorna upp mot en vägg för att planera hur golvet ska utformas eller en rättegång placering utan användning av lim för att se hur det hela kommer att ta ut på golvet. Stenarna kommer i alla storlekar och det är upp till plattan för att placera dem i ett tilltalande mönster.

Legging

Slottstenar, som sagt, är mycket tunna plattor, och det är avgörande att montering utförs mycket noggrant. Det är viktigt att undvika luftfickor under plattorna som gör dem svaga och kan resultera i ihåliga ljud när de passerar golvet. För att säkerställa att detta inte händer, smörj ett tjockt lager lim på golvet, helst en liten centimeter. Dessutom smörjs ett tunt skikt av lim på kakan.

Håll ytorna rena.

Vid användning av överdrivna limmängder är det viktigt att överskottsmassan mellan plattorna torkas kontinuerligt. Detta arbete görs enklast med svampar och rent vatten. Lim som flyter bortom golvet bör också tas bort om du inte behöver lägga en kakel direkt där. Om det här överskottslimet får torka, finns det risk för oegentligheter. Skulle en kakel justeras för att mönstret ska gå upp, gör det enkelt med en vinkelslipmaskin. Den använda fuktigheten är viskös och kan hällas försiktigt i frakturerna med en tunnstrålad burk. Stänk på kakelarna som ska tvättas omedelbart och noggrant.

Behandling av ytan

De cementplattor har en matt och porös yta och applicering av en toppbeläggning eller impregnering, innan golvet används. Sedan får du det klassiska och vackra stengolvet. Topcoat, eller impregnering, & rdquo; tvättas i & rdquo; i plattorna när injektionen är helt torr. Golvet kommer nu att bli glänsande och det blir lätt att hålla rent.

ADVERT

Mest populära