All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Slim och HD-klar bildrörs-TV!

[Ugjyldig objekt (NAV)]

- Vår nya Slimfit modell är endast två tredjedelar så djupt som en normal TV, och är också världens första TV-apparat för HDTV ", sa Robert Widerström från Samsung.

60 vs 39 cm

Även om designen på SlimFit härrör från de populära platta skärmarna, är den fortfarande inte nära att hängas på väggen. Eftersom standarddjupet på LCD- och plasma-tv är cirka 9 till 11 cm, är denna SlimFit-modell 39 cm djup.

Fortfarande: Detta är en stor förbättring från de vanliga fotomodellmodellerna. En standard 32 ?? Bild-TV är vanligen ungefär 60 cm djup.

- Trots sin utmärkta bildkvalitet har TV-apparater med bildrör fallit i skuggan av LCD- och plasma-tv. En av anledningarna till detta är att enheterna har varit stora med en skrymmande design. Med denna modell hoppas vi kunna locka nya kunder med både innovativt design och tunt format, säger Robert Widerström.

Klicka här för att se helheten av Slimfit TV

Den första vanlig TV som hanterar HDTV

Vilken tv-teknik tror du är / blir bäst?

(Closed)

LCD (34%) 527

bildrör (28%) 432

Plasma (19%) 298

LED (18%) 281

Avstvemningen styrs inte och speglar endast läsarnas egna åsikter.

SlimFit är den första traditionella TV-apparaten med bildrör som hanterar upplösningen för HDTV-standarden. Således är SlimFit redo för framtida TV-sändningar i HDTV 1080i via komponentkabel.

En lite teknik: Behandling vinkel Slimfit är 180 grader, den är förberedd för HDTV 1080i, SCART, komponent, S-video och AV-ingång.

Samsung har en ny teknik för att förbättra bildkvaliteten, inklusive högre ljusstyrka och kontrast. Nanopigment-teknik, bildförbättringskrets DNIe, digital bildstorreduktion och bilduppdateringshastighet på 100 Hertz är andra gobits.

SlimFit kommer att ha en färgkombination av silver och blank yta, och kommer att ha ett riktpris på 7 790 kronor när det gäller butiken i slutet av juni.

Klicka här för att se en stor bild av SlimFit TV

ADVERT

Mest populära