All egendom: trädgård, kök, inredning >> Socialitet

äR fast linoleum

Events rum i Artist hus har renoverats och har också fått en ny linoleumgolvbeläggning. Rummet används för möten, föreläsningar och lanseringar, och på helgerna till barnverkstaden. Kriteriet för valet av beläggningar var att det skulle vara så lika som möjligt den ursprungliga linoleumgolv som fortfarande är i bruk i andra rum, och de hamnade lägga Marmoleum Real i den bruna svart färg 3236 Mörk Bistra från Forbo Flooring.

Modernistiska möbler> 999> Möblerna i rummet hålls men renoverade. Sätet på en 30-bitars IKEA pall i Frosta-serien applicerades på skrivbordslinoleum i tre olika färger; Kamel, Bourgogne och Conifer. Den runda formen skars ut ur en möbel och limmade sedan till avföringen.

- Huset byggdes på 1930-talet, och rummet är från 1960 och vi har valt ut några modernistiska färger för att passa miljön också. Först och främst var det en estetisk önskan att få lite mer lek och färg i rummet. Efteråt märker vi att avföringen var också mycket bekvämare att sitta på. Linoleum ger en bra värme, säger Marie Buskov, kommunikationsansvarig på konstnärens hus.

pall får sin yta Desktop Linoleum i tre olika färger: senapsgult, grönt och konjak färg.

Bra kvalitet

- I utstillingskolkalene i Artist hus är fortfarande en hel del kvadratmeter linoleum från när huset byggdes, och det säger något om kvaliteten på materialet, säger Gunni Marie Blunck i Forbo Flooring.

Golvet lades av Floor and sparkel AS.

ADVERT

Mest populära