All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Helt enkelt - helt enkelt

Simply - helt enkelt

 1. Arbete och prestanda
 2. Uppgifter
 3. Hur
 4. Hur mycket behöver jag?
 5. Förberedelser

Snabbt och enkelt

De många ytan tyger närvarande finns på marknaden har fått ett rykte som en mycket stark konkurrent till rörigt och tidskrävande helspark Ling av väggar. Substrat Skärmarna ser ut som vanlig tapet, men är något tjockare och måste vara lämpliga som underlag för antingen färg eller nya tapeter.

Slutligen strukturellt?

Vi testade ytor rulla på två olika typer av substrat: Vävda glasfiber gasväv (den enklaste svart); och en miljökamp med en något grovare struktur.

Det finns flera sorter av sängdukar på marknaden. Efter att ha försökt på några av dem slutade vi med Rasch of Wallton.

strukturella förändringar: (Från vänster till höger) malda glasfibrer fåtrådsväv, vägg appliceras speciellt lim, avsluta anbringas på valsstommen. Foto: Elisabeth Dalseg mer

Underlay tyg fäst på väggen med speciella lim (vi använde vägg lim Special från Casco), vars konsistens som påminner om gammal hederlig skolelim. Enligt den hjälpsamma medarbetare som vi träffade på Maxbo är det tjockt och klibbigt lim som ser till att göra det mesta av utjämning jobbet.

Arbetet med att fästa filten påminner om tapeter. Limmet appliceras på väggen av en långhårig rollern, innan stödvals är fäst, såsom tapeter och glättas med en förlust lättar. Slutligen skar du av det överflödiga tyget med en tapetkniv.

Jobbet är liten lättare än tapetsering vid backning roll har inte mönster, så att du inte behöver oroa sig för vertikala förskjutningar - och du spiller lite, eller det blir en liten mellanrum mellan olika längder, detta gnistrar och poleras bort innan du målar eller bakgrundsbild ovanpå.

Slutsats

Lakan fungerade, men inte nödvändigtvis på någon typ av struktur. Vi fick prov från vår återförsäljare, men dessa visade sig vara för små och fanns inte de största strukturella skillnaderna. Vi rekommenderar därför att du frågar om ett stort provplåt så att du kan vara säker på att lakan täcker din tapeter.

 • Klicka här för att se förberedelser och grundläggande arbete.
 • Ta reda på hur många rullar du behöver.
 • Uppgifter. Klicka här för att se vad du behöver för jobbet.
 • Så här gör du det.
 • Se bilderna av supportrullen.
 • ADVERT

  Mest populära