All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Mindre färgval med Smart Panel

Smartpanel har blivit ett populärt val för hemfixare och professionella husbyggare. Med de profilerade och förmålade MDF-korten får du snabbt ett bra och klart resultat.

Nu Smart Panel lanseras i tre uppdaterade färgpaletter. Med hjälp av interiörkonsult Siv Munkeberg Brenne har tillverkaren utvecklat tre olika paletter med färger som kan användas tillsammans eller separat, varigenom färgförbrukningen varierar från rum till rum.

- De nya färgerna väljs utifrån tanken att väggarna kommer att skapa en bekväm bakgrund i ditt hem, ligga bra i bakgrunden och dekorera och dekorera hur du vill, säger Siv Munkeberg Brenne.

Tre paletter

Tak för golv och tak samt dörrkarmar finns också inom intervallet.

Smartpanels tre paletter kallas "Naturligt", "Urban" och "Harmonic", och består av bra och tidlösa färger. Några av färgerna finns kvar i flera paletter, och endast en färg per palett är vit!

Genom att ställa in färgen på väggarna kommer rummet att ha tydligare konturer, fler själar, och dörrar och fönster kommer att se bättre ut. Smartpanels nya färgpaletter gör det enklare att välja färg. I Smartpanels sortiment hittar du även tak, golv och dörrramar i vitt; Detta gör det enkelt för dig att uppnå en hel inredning.

Harmonisk

Ton-ton-färgning med "Ocean Breeze" och "Cool Sea".

Paletten "Harmonic" består av sex gröna, grå och blå färger som kör ton-i-ton. Med färgnamn som "Cool Sea", "Sea Breeze" och "Muted Ground" och "Light Sand" och kombinationer med vit, antingen sommar och ljus interiörer är gjorda. I kombination med jordfärger blir intrycket mer dämpat.

Naturligtvis

Färgerna "Mute Blue" och "Muted Earth", samlingen naturligtvis.

Paletten "Naturligt" består av dämpade färger i beige, brun och blå, alla inspirerade av naturen; "Bomull", "Grafit" och "Muted Blue" är tre av de fem färgerna i paletten. "Mute Blue" ser grå ut vid första anblicken, men i ett helt rum, tillsammans med vitmålat konstverk, upplever du en bekväm blågrå färg.

Stadslivet

Färgen "Rust" är trevligt om du vill markera en eller flera väggar.

"Urban Life" är en palett bestående av de två rena gråtonerna "Concrete" och "Graphite", kompletterad med "Classic White" och en bränd orange kallad "Rust". Gråa färger är ofta förknippade med stadens betong och asfalt, men är lika fördelaktiga att använda på landsbygden eller i skogen. Rena gråtoner matchar alla andra färger och markerar dem.

ADVERT

Mest populära