All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Enkel rengöring kan du inte

Allt färgarbete börjar med att rengöra det som ska målas. För att göra ytan fri från smuts, smuts och fett är det viktiga första steget på vägen till ett bra slutresultat.

- Det är otroligt viktigt att tvätta. Bra vägg- och takrengöring före målning säkerställer att färgen är ordentligt och att du också undviker blödning, säger Carina Jonsson vid Jordanien.

LÄS OCKSÅ: Förberedelse - Gör det viktigaste först

Förtvätt har aldrig varit enklare än nu! Du kan glömma bort starka kemikalier och blandningsförhållanden med vatten, du behöver inte täcka golvet och du behöver inte skölja efteråt. Fläckar som annars riskerar att skina genom färgen avlägsnas effektivt med engångstvätt.

Rengör 30 kvadratmeter

KLAR, KLAR, GÅ! : Det finns inga ursäkter längre! Att tvätta före målning har aldrig varit enklare. "> Klara, färdiga, gå !: Det finns inga ursäkter längre! Tvätta före målning har aldrig varit enklare.

Den våta den vaskemoppen kan monteras på slip styrelse med förlängning handtag till ett tak och golvmopp eller hållas i handen, och allt som behövs Jordan Färger Clear består av två rengöringsdukar med städning tillåter rengöring måttligt smutsade ytor

-.. ett paket är tillräcklig för upp till 30 kvadratmeter . beroende på hur smutsig ytan är Du behöver inte skölja efteråt och kan börja måla så snart ytan är torr igen, säger Jostein Brekka, produkt- och kategorichef på Jordan

det är så enkelt.

HÄFTE: Vaskemoppen vidhäftar alla ytor med kardborreband. Detta gör det enkelt att både montera och ta bort. "> HÄFTEN Vaskemoppen vidhäftar alla ytor med kardborreband. Detta gör det enkelt att fästa och ta bort.

1. Förpackningen innehåller två förfuktade brickor, försedda med ett lämpligt tvättmedel och redo att användas. Mopsna kan användas på båda sidor.

2. Moppen kan fästas på alla ytor med kardborreband. Om du har en slipskiva med förlängningsaxel eller tak och golvmop, fungerar det bra för att tvätta väggar, golv och tak.

VIPPER NOT: Jordens tak och golvmop har lutningsskydd som gör att plattan kan hålla sig horisontell även när den används i taket. "> 3.

Är det mycket damm eller smuts på väggen eller taket? Ta bort det med en torr mikrofiberduk innan du använder Paint Clear. 4.

999> Tvätta väggen Ta några snabba puffar vägg eller tak med moppen NU upp och upp..

Ange slipning ombord på en förlänger axel, rankar du sedan upp på taket och in i hörnen."> NU upp och upp.. Ange slipning ombord på en förlänger axel, rankar du sedan upp på taket och in i hörnen 5.

Extension Shaft gör det lätt att komma till taket <999 > HANDTVÄTT: Vaskemoppen kan också användas för hand på ytor där mopp styrelse kommer inte att ">

HANDTVÄTT. Vaskemoppen kan också användas för hand på ytor där mopp styrelse kommer inte att. 6. Vaskemoppen kan användas på båda sidor, och kan användas för hand vid lastning listor, fönster och hörn.

7. Ytan är nu rengjord och du kan börja måla. Jordan Malingsklar har testats av RISE (Sveriges Forskningsinstitut). Testresultat visar att måla klart minimerar risken för blodflödet och säkerställer god vidhäftning.

ADVERT

Mest populära