All egendom: trädgård, kök, inredning >> Badrum

Enklare och bättre maskering

CornerTape gör kiselfogar av kaklade hörn lättare, effektivare och resultatet blir snyggare.

Silikonfogar används i kaklade hörn. För både privatpersoner och professionella hantverkare kan själva ansökan vara en utmaning. Idag används ofta tejp eller tätningsmedel, vilket kan vara tidskrävande processer, vilket ger varierande resultat.

CornerTape ger perfekt maskering på ett enkelt och snabbt sätt, och anpassad vaddering kommer med.

Hur det fungerar

CornerTape är ett resultat av 8 års arbete och utveckling. Upptäck Frank Lian har 20 års erfarenhet från byggbranschen, varav 10 år som byggare. CornerTape är en enkel men speciell uppfinning.

En vikta tejp som passar bra i hörnet och är lätt att applicera. På utsidan är en plastfilm som klipps och avlägsnas före tätning - tillbaka på väggen är perfekt maskering på båda sidor. Då är det bara feber, använd de former som ingår, och så småningom ta bort maskeringen.

50. 000 rullar första året

Från testproduktionen startade i mars förra året fram till mitten av februari 2008 har 50 000 CornerTape-rullar tillverkats på Vadheim i Høyanger. Tape Invent AS har investerat en full produktionslinje på 12 miljoner kronor i investering, och är den enda tejpfabriken i Norge, med undantag för Norges plastindustri.

- CornerTape har blivit väl mottagen. Vi startade med 100 testhandlare, nu har vi 160 permanenta återförsäljare av CornerTape, säger VD Karl-Eric Melander.

Både Maxbo, Neumann och flera stora kakelkedjor är bland återförsäljarna.

- I linje med styrelsens ambitiösa mål är vi också väl i linje med vår internationella expansion. Försäljningen i Storbritannien startade i december, och vi lanserar nu CornerTape i Nederländerna, tillägger han.

Se mer på CornerTape Websites

ADVERT

Mest populära