All egendom: trädgård, kök, inredning >> Utomhus

Enkel fjäder räkna med rätt pad

Vintern smuts och brända rester från förra årets grillfester vi kommer att befria oss av när vi sätter utomhus och terrasser förberedda för sommarsäsongen. Möblerna drar nytta av en noggrann tvätt, grillen ska rengöras och bilens vinterhjul går in i garaget.

Bra grepp

Ett bra hjälpmedel är en skrapkudde med praktiskt handtag. Doppa vägen in i tvättvattnet och skrubba i vägen, låt sedan ångan lossna lätt. Scratchpad finns i tre hårdheter för olika ytor. Tumregeln är att ju mörkare färgvägen desto grovare är den. Handtaget ger ett bra grepp som underlättar rengöringen av duschen och badkaret.

För skonsam rengöring av fina ytor, såsom plast trädgårdsmöbler och målade möbler, används en fin skur. Detta kan också användas för rengöring av plattor, leder, duschväggar och glasfiber.

Använd rätt råhet

skur medium som används för rengöring av teak och hardwood möbler och båtar, och att ta bort vinterns smuts och smuts från däck, hjul och fälgar.

En grov skrubbkudde har extra tjock uppslamning som enkelt tar bort bränna rester från fjolårets grillfest. Det används också vid tvättning före målning av fasader, staket och andra träytor. För regelbundet underhåll tvätt och rengöring av målade träytor rekommenderas medium eller fin skur som inte repar eller bära ner färgfilmen. Grov skur kan även användas för tvättning av smidesjärn och betong och för att avlägsna sot från insidan av glaset av apparaten.

ADVERT

Mest populära