All egendom: trädgård, kök, inredning >> Klar

Enkelt underhåll

kakel rengöras med diskmedel. Observera att vissa tvättmedel innehåller slipmedel som kan tråkig ytan efter en tids användning. Oglaserade plattor (klinker) behöver en olja eller vax film att förbli attraktiva. Det finns speciella produkter för sådana plattor i handeln.

Särskilt i vått

Cement injekteringsbruk har en porös yta. Dessa porer lockar tvåltest. Särskilt i duschväggar och bänkskivor med mycket användning av tvål / schampo bakterier bildas i porerna. Detta leder till en ändring i färgschemat. Efter ett tag ska du rengöra ordentligt med en speciell kakel. Efteråt, med hjälp av en gemensam impregnering som tätar porerna, och gör ytan mer resistent.

Dirty injekteringsbruk rengöras med hjälp av särskilda tvättmedel och en skrubb. Gamla slitna eller spruckna fogmassa kan avlägsnas genom en söm skrapa och sedan injekteras igen. Om tätningsmedlet vid hörnen har knäckt upp, hela massan demonteras och ersätts med en fjädrande led (silikonkomposition). Oglaserade plattor (klinker) behöver en olja eller vax film att förbli attraktiva. Det finns speciella produkter för sådana plattor i handeln.

© Ifi 2002

ADVERT

Mest populära