All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Lätt kök renovering

Vad ska du göra med halvmätaren över köksdisken? En ny samling "köksbräda" - speciellt utformad för nordisk inredning har sett dagens ljus.

Klickat på plats

Fibo Trespo köksplatta är den nya samlingen av paneler som kan snäppas på plats över köksdisken.

- Det finns flera anledningar att välja "köksbräda". Det dekorerar ditt kök på ett ljust och gott sätt. Det kan tåla vattenstänk och temperaturfluktuationer, säger Torunn Mangseth, marknadschef på Byggma.

Panelen snäpps enkelt på plats med ett anpassat knapptryckssystem. Och fäst sedan strax utanför muren som tidigare.

Tål vattenspray

- Det skyddar väggen bakom köksdisken. Dessutom är den perfekt för vattenspray och fläckar från till exempel bakning. Renligheten är också en glädje, säger Mangseth.

«Köksbräda» är en skräddarsydd panel för områden mellan bänkarna och de övre skåpen i köket. Alla mönster kan också levereras i fullformat, till exempel om du har ett öppet område utan överkapacitet.

Cool design

Panelerna kan monteras direkt på stativ eller på befintliga väggmonterade väggar. De säljs av alla ledande tillverkare av byggprodukter.

"Köksbräda" är dessutom lätt att installera, så att säga underhållsfritt. Samlingen består av 21 sorter med olika mönster, varav sju är helt nya.

De har specialdesignade ytor som varierar från svart betong med skimmer, via "shabby chic", fransk lantlig stil, skiffer stenbrott strukturer och nya trendiga betong design.

ADVERT

Mest populära