All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Enkelt och snyggt med Fibertapet

Fiberduken är lämplig för alla torra rum, men bör inte utsättas för hårt slitage. Vissa typer kan lätt fläcka. För att förbättra fläck och slitstyrka kan vissa typer målas med en klar vattenbaserad färg. Detta bör undersökas hos leverantören.

LÄS OCKSÅ: Välj rätt typ av tapet.

Produktegenskaper

PUSTER: Fiberhattar är öppna för diffusion, det vill säga "andas", vilket kan vara ett plus för inomhusklimatet. (Foto: Bakgrund hus) "> ANDAS fiberbeläggningar är diffusion, vilket innebär att de" andas", vilket kan vara ett plus för inomhusklimatet. (Foto: Bakgrund hus)

Fiberförlust är en kombination av cellulosa och polyester. cellulosa framställd träfibrer, medan polyestern är en syntetisk fiber. de främsta fördelarna med fiberförlust är stabilitet och styrka. en högre andel av polyesterfibrer ger en starkare och mer stabil förlust. vikten och tjockleken påverkar också kvalitet. Därför är en tyngre fiberförlust, med en större andel av polyesterfibrer, starkare och mer dimensionsstabil under montering och användning.

på tyngre fiberkvaliteter, med en större polyesterhalt, kan användare trycka mer färg och använda flera olika färger. för mer exklusiva tapeter används tyngre och starkare fiberkvaliteter. detsamma gäller för fiberväggbeläggningar som är bredare än normalt vals (ca 50 cm) och tapeter säljs per meter. du kan väga vara mellan 150 till 290 gram / m.

priset kommer med kvaliteten, desto tjockare och tyngre fiberbas, det är dyrare tapeten. För billigare glasfiberrullar används enklare fiberkvaliteter med lägre polyesterhalt. Denna typ av tapeter kan ha en vikt av 90 gram / m² eller lägre.

Fiberhattar har en mjuk och bekväm yta. De är tillgängliga som både enstaka och mönstrade tapeter, med matta och glansiga, vanliga eller texturerade ytor. Ytan kan också beläggas med folie, pärlor, glas eller appliceras på bläck och färg.

Fiberkepsar är öppna för diffusion, det vill säga "andas", vilket kan vara ett plus för inomhusklimatet. Fibrerna är inte vävda men bakade i ett material som har hög rivstyrka och är tjock och stabil att arbeta med.

Vid renovering bestämmer ytan om tapetet måste avlägsnas eller ytbehandlas utan ytterligare ingrepp.

Layoutegenskaper

OVERFLATE: Fiberbräda finns som både enfärgad och mönstrad tapeter, med matt och glänsande, vanliga eller texturerade ytor. (Foto: Fantasy Interiör) "> YTA Fiber förlust existerar i både monokroma och mönstrade tapeter, med matt och glansig, ta bort eller texturerade ytor (Foto: Fantasy interiör).

En stor fördel är att förlusten längder förblir stabila under montering, dvs de sträcker sig inte vid kontakt med lim.Man kan enkelt göra justeringar under arbetet. Alla tapet med fiber Stommen kan installeras av limmet appliceras på väggen. Bandhöjderna bör inte förvärmas. Därför är de lätta att installera. Fiberbeläggningar inställning kant till kant utan överlappning. Vissa fiberytor kan attrahera limmet, och därför bör det inte sippra ut limma sömmarna under installationen. Kontrollera tillverkarens anvisningar innan montering!

Om du har otur och få lim på ytan, ta bort den omedelbart med rent vatten och fuktig svamp.

Tvätthärdighet

Rengöring Hur väv måste rengöras intäkterna från markeringar på rullen. (Foto: Crown) "> RENGÖRING Hur tapeten som skall rengöras framgå av märkningen på rullen (Foto: Crown)...

tvättbarhet varierar med kvaliteten Tape axeln märkas med tvättsymboler Två tvätt vågor innebär att ytan ... kan torkas lätt med en fuktig svamp, medan tre tvätta vågor innebär att det kan rengöras med mild tvål och vatten Fiber förlust måste rengöras med rent vatten och mjuk svamp

Microfiber dukar har en slipande effekt och bör aldrig användas på tapeter ytor

Läs också: < 999> för att hitta tapeter som kan tvättas.

ADVERT

Mest populära