All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Enkelt och prisvärt shipdeck

Många vill ha "riktiga" golv. Originala fartygsgolv är ofta dyra och man behöver lite användbart verktyg för att lägga till dem. Skeppsgolv i vinyl har länge varit ett alternativ till det ursprungliga skeppet. Många har inte valt vinyl skeppsbrott eftersom deras utseende och material inte uppfattas som "riktiga" nog.

Nattliv i naturgummi

Nytt på marknaden är ett laminatgolv som är så autentiskt till originalplattformen att endast priset avslöjar sanningen. Golvet läggs med ett klicksystem i barer, och stavarna har fasta nattlistor i äkta naturgummi. Laminatgolv finns i tre mönster, t ex teak, mahogny eller ek.

Laminatplatta med injekteringsbruk

Det klassiska svartvita mönstret på golvet levereras nu som laminat. Golvet ser ut som kakelgolv med sjunkna leder. Laminatgolvet klickar på plats, vilket gör det enklare, mer tidsbesparande och i många fall billigare än vanliga plattor. Kakelgolv i laminat finns även i andra mönster, från svart eller grå sten, till tempererade sandfärger. Tillverkaren Berry Floor, erbjuder en livstidsgaranti på klickfog och från 20 till 25 års garanti på slit igenom och blekning

Lämplig nästan överallt

Golvet är som den femte väggen och har en hel del att säga om hur rummet uppfattas. Det är inte pinsamt eller dumt att göra misstag av träparkett och laminat, så länge laminatgolv är så naturligt utseende. Laminatgolv kan läggas i alla rum utom våtzoner.

ADVERT

Mest populära