All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Silverwall

Friska nyheter

Den lilla schweiziska firmaets Stadler-form har gjort silverväggen. Bokstavligen. I bästa Alessi-stil har företaget satt ett mål och lägger mer färg på vardagen - och små elektriska hjälpmedel. På våren lanserade de Chilli Egg, en minikylskåp, formad som ett ägg.

Minikylskåpet kyler ner till 4 ° (vid max 20-25 ° C lufttemperatur) och har en volym på 10 liter. Det har också en värmefunktion och kan värma upp till 65 °.

Chili Egg driver både 230 och 12 volt strömförsörjning. Det betyder att du även kan använda den i bilen, via eluttaget framför eller i bagaget, om du vill ha kalla drycker på en vägresa och inte har kylfunktion i handskfacket.

Läs också: Gadgets till henne: Dubbelsäng och andra snyggingar.

Inte bara kul Gadget

Anledningen till att vi föll för Chili Eggs är inte bara gadgetfaktorn. Naturligtvis är den lilla minibaren lämplig i barnets rum eller i TV-rummet, men det kan också fungera för den inte mycket kulinariska intresserade skorstenen som vill ha ett litet kylskåp.

Chili Ägg placeras på köksdisken, eller det kan lämnas i en garderob - om man ger tillräcklig ventilation. Det finns inget utrymme för många livsmedel, men det finns mer än tillräckligt med utrymme för Fjordlandsoppa för upptagna prinsessor, en liter juice och en rörost eller två.

Läs också: Vitvarorna till köket där varje kubikcentimeter räknas.

Köpinformation:

Chili Ägget finns i silvergråt eller rött och har ett föreslaget pris på 2,90 kr. Mini-kylaren importeras av Art Interiør på Skøyen i Oslo. Kontakta dem för närmaste återförsäljare.

Externa länkar:

Konstinteriörer

Stadlerform

ADVERT

Mest populära