All egendom: trädgård, kök, inredning >> Innan Du Börjar

Signeringar Schinellers färg tips för 2012

Signe Schineller är för många ett bekant ansikte bland andra Sinnasnekker'n på TVNorge eller god morgon, Norge TV2. Hon är också damen bakom den populära bloggen: Undertecknad, som ofta uppdateras med färgglada tips och råd.

Även om Signe är intresserad av trender tror hon inte att vi bör använda trenderna till varje pris.

- Det finns många trender. Men det gäller inte att välja en färg som är trendigt om du inte gillar det, säger hon, deponering snarare att skapa ett collage av färger du tycker är bra, bara för att dra ut en gemensam nämnare att utbyggnaden i interiör.

Hur använder du färgerna?

Enligt interiörstillistan finns det många sätt att rita färgerna in i hemmet.

- Man kan vägra att måla alla väggar i en stark färg, men till exempel välja en orange ton med lite mindre mättnad, vilket är lite mer dämpad. Eller du kan bara måla en vägg eller välja att dra färger på andra föremål, som vaser och kuddar. Du måste måla inte alltid väggarna, hon tipsar.

För att bestämma vilka färger som ska användas, är det viktigt att följa magekänslan.

- Bläddra i tidskrifter och se vilka färger du märker. Hitta den gemensamma nämnaren för vad som slår ögat, är Signes rekommendation.

Signes färger för år

Signes personlig collage för 2012

Utvecklingen riktning Signe älskar mest i år är Mad Män-inspirerade retrostil.

- Det finns några gråaktiga färger och lite starka färger, som orange, turkos och grön. Lite retro och lite arg Men, säger hon.

ADVERT

Mest populära