All egendom: trädgård, kök, inredning >> Badrum

Siemens iQWash - det smarta sättet att tvätta kläder i

med innovativa funktioner som inbyggd doseringssystem, i-Dos och en självrengörande kondensor gör den nya iQWash serien det otroligt lätt att både tvätta och torra kläder.

Statistik behandlar norrmännen tvätt vanor visar att vi tillbringar mindre tid att göra din tvätt, och Siemens har därför utvecklat en ny serie tvättmaskiner och torktumlare som uppfyller konsumenternas önskan att tillbringa mindre tid i tvättstugan.

- Vi är väldigt stolta över att möta konsumenternas behov för ännu smartare tvättmaskiner och torktumlare. Vi kan nu erbjuda tvättmaskiner som tar hand om alla rengöringsarbetet och där det enda du behöver tänka på är att lägga tvätten, välja program och tryck på start, säger Katrin Ohlander, PR- och marknadschef Siemens Home Appliances.

Siemens iQ 800 i-Dos tvättmaskin

Med det innovativa doseringssystemet i-Dos behöver du inte oroa dig för att använda för mycket eller för lite tvättmedel. Tvättmaskinen har intelligenta sensorer som automatiskt avger en exakt lämplig mängd tvättmedel. Sensorn upptäcker tyget som ska tvättas, hur mycket vatten ska användas och hur smutsigt tvätten är. Allt du behöver göra är att gå in i tvätten och tryck på startknappen.

Korrekt dosering av rengöringsmedel minskar även vatten och strömförbrukning, eftersom manuella tvättmaskiner måste göra extra sköljmedel för att ta bort överskott av tvättmedel. I-Dos-funktionen garanterar därför att tvättmaskinen ligger i bästa energiklassen (A +++) och att den använder 7000 liter mindre vatten per år än manuella tvättmaskiner [2].

Tvättmaskinen har plats för åtta kilo tvätt och är utrustad med ett fläckavlägsningssystem som kan ta bort upp till 16 fläckar - oavsett gräs eller fett.

Värmepump torktumlare Siemens iQ 800

En vanlig torktumlare kräver visst underhåll och kondensor måste rengöras för hand på en regelbunden basis att energieffektivitet inte skulle försämras. IQ-torkaren är dock baserad på värmepumpsteknologi, så rengör kondensorn även under varje torkning. Det innebär en mycket låg strömförbrukning - 60 procent mindre än gränsvärdet för energieffektivitetsklass A. Tack vare den stora, rostfritt trumma stål kan iQ 800 uttorkning åtta kg tyg på ett skonsamt sätt som håller kläder bra.

Detta ärende har inte skrivits av Vi i Villas Editorial, men är ett pressmeddelande.

Läs också:

Tio dödliga misstag i badrummet

Det finns mycket att rösta om i badrummet. Här är tio fel du bör ta hand om. Vissa är lätta att fixa, andra kostar skjorta.

ADVERT

Mest populära