All egendom: trädgård, kök, inredning >> Gör Det Själv

Visa oss dina renoveringsprojekt före och efter

Norrmän är galen för renovering och gör-det-själv-projekt. Kanske är det alla dessa tråkiga, mörka månader som ökar kreativiteten? Eller vi är bara ett väldigt kreativt folk. I alla fall älskar vi projekt i trädgården och hemmet, och det finns många bra människor där ute.

Är du en av dem?

Har du sparat en falsk möbel från skrapan med en smart nagel? Eller kanske hittade en helt genial lösning i ett till synes värdelöst utrymme? Kanske till och med andades nya liv till en gammal renovering? Då skulle vi gärna höra från dig!

Skicka oss bilder av ditt projekt, både hur det såg ut före och inte minst hur bra det var efter din omvandling. Skicka bilder och en liten beskrivning av hur du uppnådde det härliga resultatet. Stor eller liten - Vi får se vad du har fått!

Vi kommer att visa de inlämnade bidragen på Viivilla. nej, för inspiration och nöje för våra läsare.

Dessutom kommer de bästa bidragen att bli premiär med något som definitivt kommer att vara användbart vid framtida renoveringsprojekt.

Läs också:

Byte av bänkskiva

Bänkskivan är viktig i köket, delvis för att den ska fungera som din viktigaste arbetsplats och delvis för att den är bra. Här kan du se hur du kan ...

Skicka text och bilder till post @ viivilla. nr.

Här kan du se några framgångsrika renoveringar som vi skrivit om tidigare:

  • Det goda rummet som levde bra in.
  • Gamla träbord var en bra hundbädd!
  • Hur gjorde de det gamla köket modernt.
  • Badrummet var nytt för mindre än 10 000 kronor!
  • Från shabby till utsökt mat.
  • Peter bor i en låda med 2, 4 kvadrat
  • Bastu blev en sportbod

Mer inspirerande före och efter saker finns också på BoligPluss.

Kom ihåg att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Håll dig uppdaterad om ny och användbar för hus och trädgård. Registrera dig här!

ADVERT

Mest populära