All egendom: trädgård, kök, inredning >> Konstruktion

Arbetar du i höjd? Läs detta och undvik skador!

Ska du måla, borsta eller bygga ditt hus? Då bör du inte glömma att det finns nya berättelser om allvarliga fallskador varje år på grund av orimlig användning av stegar.

Det är en olycksstatistik du inte vill vara en del av.

Istället för att exponera dig själv för risken att balansera toppen av en elak stege, bör du göra som proffsen:

Gå för det enkla och säkra alternativet och välj en lösning som varar år efter år.

Gör jobbet snabbt och effektivt

- Det ska inte vara farligt att fixa i sitt hus. Det ska vara praktiskt, säkert och enkelt, oavsett om du är en pro eller en glad amatör ", säger Obed Dyre från Layher AS (bilden till höger).

Läs också:

Färgläggning - Just nu

Tid för nya färger inuti? Vi tittar på vilka färgfärger som är populära just nu.

Som alltid är det viktigt att ha utrustningen i ordning, och med en ramram Frame kan alla arbeta säkert i sina hem oavsett väder och vind.

Med en byggnadsställning, släpp båda händerna på jobbet eftersom du inte blir fast. Dessutom kommer du att arbeta långt mer effektivt över stora ytor, eftersom du har mycket större fri rörelsefrihet.

Välj en anpassning!

- För att göra det enkelt att beställa för kunder erbjuder Layher uppenbarligen ställningar i färdiga paket, baserat på de mål som ofta fortsätter. Men eftersom nästan alla hus är annorlunda kan vi också leverera byggnadsställningar som passar perfekt till storleken på ditt hem.

- Denna möjlighet att skräddarsy gör Layher sig ur konkurrensen. Eftersom vi även har alla delar och utrustning på lager finns det ingen längre leveranstid, säger Dyre.

Det låter bra, men varför ska jag välja dig?

Läs också:

Ta en titt på radonproblemet

Ta hand om radonproblemet. Åtgärder mot radon har visat sig ha en bra effekt.

Tysk kvalitet

- Det beror på att Layher gör produkter som håller! Jag har själv upptäckt att kunderna jag sålde Layher-produkter på 80-talet kommer för att de vill expandera sina ursprungliga byggnadsställningar. Det säger verkligen allt om kvalitet, och denna kvalitet är ett ökande antal individer som nu frestas. Det gör oss naturligtvis stolta, fortsätter ett förlovat djur.

- Kom ihåg att Layher har producerat denna byggnadsställning sedan 1968 och vet vad som krävs för att skapa kvalitetsprodukter. När de dessutom producerar i så stor mängd att priset är bra är det inte konstigt att de har blivit valet av proffsen.

För oss som inte är experter på byggnadsställningar, vad skiljer dig verkligen från tävlingen?

- Det är en bra fråga, för nästan alla nya skanningar kan se bra ut för ett lugnt öga. Det som gör att Layher sticker ut, är emellertid den konsekventa materialkvaliteten, inklusive tjockleken på varorna och inte minst den svarta fogens solida kvalitet.Det är inte möjligt att stöta på många kopior av våra lösningar, men då är det okej att tro att kopian aldrig är lika bra som originalet.

BILD: Byggnadsförpackning 1 av 16, 6 m2. Den ger en längd på 3, 07 meter och en arbetshöjd på 6, 4 meter.

Läs också:

Ja, du kan måla huset på hösten

Målar du inte huset i sommar? Oroa dig inte, du kan måla huset på hösten.

Våra ställningar är helt enkelt gjorda för att motstå grov användning, och så länge du lägger tallriken upp och ner, kommer de att kunna lagras i åratal. Dagen du använder den igen, är det bara på väg att börja.

"Layher ställning är inte bara bra när du köper den. Det kommer också att vara för alltid." Obed Animal, Layher Norway

Vill du veta mer om LAYHER? Kontakta oss för mer information!

Lätt att installera

- Många tror också att installationen av byggnadsställningen är komplicerad, men lyckligtvis är det inte. Anledningen är att du inte behöver specialverktyg. Det mesta av det är kilat så allt du behöver för att komma igång är en vater, en hammare och en 22 mm skiftnyckel.

- I praktiken betyder det att du kan montera ställningen bra själv, även om det alltid kommer att vara en fördel att vara två. Snabbt också. Till exempel är feedback från våra kunder att det tar mindre än 2 timmar att montera paket 9, och här pratar vi om en stor rambelastning som täcker över 99 kvadratmeter, säger Dyre.

Laymors mormor är paket 9 som täcker totalt 99 m2. Här har du en längd på 18,43 meter, och med en justerbar höjd på 5,40 meter har du en arbetshöjd på 6,40 meter. Foto: Layher. nej

Mytologi

Det låter bra, men är inte hög kvalitet också detsamma som att vara dyrt?

- Nej, jag skulle säga att det här är en myt, säger Dyre. Stor produktion på våra egna fabriker gör vårt prisklass mycket konkurrenskraftigt och med vår stora butik på Jessheim har vi alltid snabb leverans.

- Med Layher kan du också vara säker på att det är enkelt att expandera din nuvarande byggnadsställning efter behov. Layhers koncept är att alla nyutvecklade byggnadsdelar ska vara kompatibla med tidigare versioner, så här får du en partner du kan lita på, även under de kommande åren, säger Dyre.

Vad köper kunderna?

- Som tidigare nämnts väljer fler och fler privatkunder att beställa en byggnadsställning som är skräddarsydd för sitt eget hem, men våra övriga byggnadspaket ger en bra indikation på storleken på många människor, säger Dyre.

Listpriset inklusive moms börjar 19 300 kr för byggnadspaket 1 och med en arbetshöjd på 6, 4 meter är det självklart en bra utgångspunkt som du kan bygga på om dina behov förändras över tid. Det är dock paket 9 med sina 99 kvadratmeter vilket är den definitiva farfar för privata kunder och det har ett listpris på 68.800 NOK före rabatt.

Kompletta paket

- Till skillnad från många andra aktörer på marknaden kommer du att köpa allt från Layher ställningspaket med allt du behöver för att montera ställningarna korrekt, säger Dyre.Det vill säga, allt du behöver ingår i priset.

Om du är 6 meter hög behöver du tre stegor och tre luckor, samt ett sparkbord på bottenvåningen. Tyvärr ser vi att fler aktörer inte levererar med detta för att sänka priset, men det betyder också att säkerheten försvinner.

- Vi vill inte köra. På Layher är vi oroade över att du som kund kommer att få en byggnadslösning som är både säker och korrekt, säger Dyre.

PRESS HÄR FÖR ATT SE ALLA STILLASPAKNINGAR FRÅN LAGER!

Släpvagn från Tysse inklusive byggnadsställning 9 kommer att få dig till 81,25 kr. Foto: Layher. nej

Få dig själv?

- Vi erbjuder självklart snabb leverans till hela landet, men många kunder väljer att hämta direkt från vår huvudbutik hos Jessheim. Om du behöver en släpvagn, har vi också ett bra erbjudande på en komplett Tysse fullkvalitativ släpvagn som är speciellt anpassad för frakt och lagring av byggnadsställningar.

- Den här släpvagnen har blivit mycket populär, särskilt bland våra kunder som arbetar med rehabilitering eller nybyggnad av mindre enheter. Att köpa det i kombination med byggnadsställning nr 9 är helt enkelt ett paket som ger dig mycket glädje i flera år, vilket avslutar Obed Dyre från Layher.

Vill du veta mer om LAYER? Kontakta oss för mer information!

  • Vi vill ge dig mer smarta tips - registrera dig för vårt nyhetsbrev
ADVERT

Mest populära