All egendom: trädgård, kök, inredning >> Konstruktion

Ska du ersätta dina persienner?

Finns det en solskugga som klämmer på allt som kan komma av vind och vind och passar alla fasader? Svaret är en rungande ja.

Skärmen är idag den mest använda solskyddsmedel för moderna fasadfönster. Skärmarna är neutrala i fasaden samtidigt som de ger effektiv solskydd. Screenduken kan väljas i färger som matchar byggnaden eller omgivningen. På så sätt kan de ge fasaden en arkitektonisk beröring samtidigt som de skyddar solens strålar effektivt.

- Fasadskärmen skyddar effektivt mot solen medan du behåller utsikten, säger Gro Westlie från Fredrikstad.

Bild: Skärmen är lämplig på alla yttre fönster.

Glasfasader är fortfarande populära.

Vertikala sköldar av tyg bidrar kraftigt till att minska byggnadens energiförbrukning. Arkitekter utnyttjar ofta denna fördel och använder ofta skärm, även kallad skärmmarkörer, som ett designelement på byggnader.

Läs också:

Med terrass markis kan du starta grillsäsongen redan nu

Sol och nattliv är inte reserverat för sommaren - även vintersäsongen kan bjuda på verandan hemtrevnad.

Fasad ZIP-skärm är ett skärmsteg med styrskenor och motoriserad funktion. Att du har möjlighet att lacka styrskenor och dukar av alla färger, kombinerat med ett brett utbud av strukturer, material och tygfärger, gör produkten tillämplig på nästan alla typer av byggnader.

Under natten kan solskydd hindra värmeljus under vintern och på sommaren minskar behovet av dyr luftkonditionering. Således är det här året runt produkter.

Läs mer: Ändra glädje.

Skapa den perfekta uteplatsen

- Jag använder mina produkter varje dag. Mina fasskärmar screenar för både sol, vind och syn. Nu kan vi använda verandan som vardagsrum både på vår och höst, vilket definitivt har utökat vårt användningsområde, säger Tore Knut Olsen, en nöjd kund.

Läs också:

Det är nu du borde beställa solskydd

Här får du de bästa tipsen.

Varför ska du lämna solen? 999> Tänk dig om du kan förvandla uteplatsen till ett nytt vardagsrum? Den fasade ZIP-skärmen fungerar också utmärkt som ett bostadsutrymme för din uteplats. Faszipskärmen ger dig flexibiliteten att förlänga terrassens livslängd. Denna lösning ger en bekväm utomhus lounge som du enkelt kan använda under en stor del av året. Njut av de läckra kvällarna i bra vänners lag. Om det börjar blåsa lite behöver du inte flytta in, istället använda skärmen som en vägg. Om så önskas kan allt styras med fjärrkontroll eller smartphone.

Läs mer: Du kan fortfarande njuta av ditt morgonkaffe på verandan

Varför välja Fasade ZIP-skärm?

Tyget stänger lika mycket solvärme som persienner (upp till 92%) utan att blockera vyn. Duken är vävd så att du kan titta igenom skärmen även om produkten är i bruk.

  • Mycket lätt att hålla ren.Lätt att tvätta med svamp och zalovann. Det samlar inte så mycket smuts som persienner, eftersom tyget är smutsavvisande.
  • Billigare underhåll än alternativa solskyddsmedel.
  • Kassetten själv är inte större än 10 x 10 cm (oavsett tygets storlek), så produkten kan enkelt monteras under vattenfacket på de flesta fönster.
  • Snygg produkt som enkelt kan integreras i fasaden.
  • Hårda, styva, tunga och raka profiler håller tyget tätt.
  • Kan även användas på balkongfronter och som vardagsrum / vindruta.
  • Det är motoriserat. Motorn kan kompletteras med automatisk styrning, såsom fjärrkontroll eller sol- och vindrutetorkare.
  • Nu kan du spara från 15-35% på utvalda produkter om du utnyttjar vår vårkampanj.

Kontakta oss för gratis visning idag.

Läs också:

5 saker du behöver veta innan du köper solskydd

Hur man går vidare.

ADVERT

Mest populära