All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Borde det fixa?

Balsam för kropp, själ och bostad

- Det här var helt suverän! säger Bodil Møllersen. Hon försöker en EcoConsult Panasonic massagestolar som visas på Gör ditt hem den bättre showen .

- Det var otroligt gott. Det gick bra in i kroppen och tog var det gick, sa Møllersen. Hon förklarar att hon störd med både smärta och muskelsmärta, och hon skulle vilja ta en av Panasonics populära massage stolar hemma.

Ska det fixa?

  1. Bild Special: Gör ditt hem bättre!

Modellen hon försökte var Panasonics mest sålda modell EP790. Exkluderad moms är din för nettobeloppet på 29 100 kronor.

BILD SPECIALER: Något för varje smak av fastigheten.

Bra ögonblick.

Foto: Elisabeth Dalseg mer

Great ögonblick

Mathias (2 1/2) från Nittedals ljusblå ögon är stora som två tennplattor. Idag har han träffat en av hans största hjältar: Byggbester BOB! Första ansikte mot ansikte, placerat säkert på pappans arm, så från marken. Vem skulle tro att byggarens fötter var så stora ?

Till förmån för små och stora barn är Byggmester BIR också närvarande på bostadsmässan. Och även om affischerna chaufför alla barn ner till Hall 2 nere, inklusive trädgårdsmöbler, pool, trädgård gnome, fontäner och bubbelpool, kan du stöta på honom på rulltrappan eller ute i solen även om du skulle vara korrekt så lycklig.

Ingen martna "utan en maskin som kan klippa alla .

Foto: Elisabeth Dalseg. Foto: Elisabeth Dalseg mer

Martna '

Gör ditt hem bättre mässan har allt en ordntlign Martna' bör omfatta: specialerbjudande, prylar att rengöra mestadels med svenska butiksägare som påskjut enheter att skära grönsaker med, och något kul för barnen: Builder BOB.

Det är inte bara Jalla-Jalla, och det är både billigt och inspiration att ta till dig som funderar på att renovera bostaden. Skulle det lösas får du tillräckligt med tips här. Här är köksspecialister, badrumshandlare, inredningsarkitekter - och specialister inom både utomhus- och inomhusmiljöer och design.

Klicka här för att se några av höjdpunkterna i helgens husmässa.

Nationwide

Gör ditt hem bättre -smesse är Norges största landsomfattande arrangör av bostadsmässor. Från Alta i norr till Kristiansand i söder - denna mässa är en mötesplats för såväl lokala som nationella leverantörer och producenter. Vad som visas och visas varierar därför från rättvist till rättvist.

Mässor har hittills hållits i Akser, Kristiansand, Skien och Fredrikstad. I helgen finns Hellerudsletta i Akershus, som står för en resa.I april finns bostadsmässor i Sandefjord (8-10), Lillehammer (15-17) och i Bergen (22-24). På hösten kommer det att finnas mässor i Oslo, Trondheim, Haugesund, Bergen, Ålesund, Kristiansund, Alta, Tromsø och Drammen.

Folkmesse

Till skillnad från ett antal andra mässor är detta definitivt publikt. En entré kostar 100 kronor för vuxna, 50 kronor för studenter och pensionärer, och barnen får kosta gratis. Helgdagens mässa är öppen till söndag 3 april; Fredag ​​1 april 12-20, och lördag och söndag från 11-16.

Läs mer på: www. bostäder monter. nr.

ADVERT

Mest populära