All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Borde det byggas?

Det är återigen dags för Skandinaviens största byggmässa, Build Resa dig! . Ska du bygga om, bygga eller borsta upp inom en snar framtid, är det här platsen för dig.

DinSide besökte showen tidigare i veckan och under de kommande veckorna kommer att kunna se fler saker från showen här på DinSide Housing

Professionals

Debatten har tidvis varit varmt här i DinSide om vad yrkesverksamma måste göra, och vad du kan göra själv, men en sak är säker: Om du gör det själv, lönar det sig att prata med yrkesverksamma i förgrunden. Och i helgen är de här.

Det är lite förvirrande som leverantörer är där, men i huvudsak hittar du ett kök, badrum och värmepumpar i hall B, byggmaterial och bråte i hall C - och du ska köpa en ny eldstad bör du bege dig i det innersta i Hall D. Glöm inte att det finns en separat sektion utanför, med mer intressanta utställare.

Under helgen kommer det att finnas en mängd olika aktiviteter och erbjudanden. Är du en konkurrenskraftig jägare finns mycket att vinna - medan det viktiga är väl att använda all den kompetens som här samlas under ett tak till din fördel.

Läs också: För att förhindra hantverkare curl

Fakta:

Showen hålls på mässan i Lilleström, är öppen på kvällen för att titta på 20 00 och lördag och söndag, 26 och 26 september, 10-18 . 00.

Pris: NOK 125 per vuxen, barn och äldre 70 miljoner, eller 250 miljoner för hela familjen.

Online: Bygg resa dig!

ADVERT

Mest populära