All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Nära en randig tillvaro

Du har inte en enda kunstnergen kropp för att måla ränder på en panel väggen och panelen är redan målat, är uppgiften mycket enkel. Strips passar både små och stora rum, och resultatet och kraft justeras på basis av hur många panel ombord en färg och vilka färger du väljer, eftersom vissa tabeller eller mer samlas. Här är smaken och nöjen som sätter upp dagordningen.

Resultatet

Det finns många variationer av panelbord, i olika dimensioner och med profiler. Resultatet av ränder eller dekorativa fält beror delvis på huruvida man väljer att följa panelbredden, eller att applicera färg stripes "något ur kurs", som är något förskjutna med avseende på varje panel. Färgerna kommer också att vara avgörande och skillnaden mellan att välja en remsa färg nära den viktigaste färgen på panelen och lämpliga kontrasterande färger kommer att bli stor. Här är det gratis att spela!

Ingångsfältet har tre färger; S 6005-Y50R (brun), S 2030-G50Y (grön) och S 1020-B10G (turkos). Det är en kort väg till vardagsrummet (i spegeln), där panelen (S 2005-Y30R) har samma inredning. Remsorna sträcker väggarna och ökar känslan av takhöjden.

Korrekt verktyg

Goda och korrekta verktyg är alfa och omega i ett mallprojekt. Färgen lämpar sig för panel, möjligen primers, maskeringstejp, en roller, en pensel efter strippning och en lutande borste eller liknande detaljer och utrymmen kan ändra kanske farligt nära!

Remsorna stoppas inte vid panelen bredd, men fortsätter till nästa profil. Resultatet är breda randar med profil, i en sofistikerad version som passar bra med resten av inredningen. Ljus: S 1000-N, mörkt: S 2000-N.

ADVERT

Mest populära