All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Molt i hallen

Utgångspunkten var mycket bra - ett stort, ljust och mysigt rum med stora fönster, målade panel på väggarna och parkett på golvet. Eftersom hallen var så stor var det svårt att dekorera och lite opersonligt i färgerna och med lite utrymme i rummet hade sakerna en sorglig tendens att samla på golvet. Vindfallen som luktar i hallen tar hand om smuts och smuts som skodonet tar in, så här var det möjligt att göra val utan att ta hänsyn till det.

Ett mysigt rum där färgerna harmoniserar.

Familjen valde en tidlös stil, med personliga lösningar och detaljer: Nu väggarna är rosa, golvet är som förut, trapporna har nya mattan, en sittbänk framför fönster har kommit och gardiner har återuppstått i nya former. När det inte fanns någon garderob, är kläder, skor och andra kappor gömda i garderoben och klamrar sig på samma våning som golvet.

personliga lösningar

En mysig plats att kasta sig ner och se världen gå ...

För att få ut maximalt av sin bekväm ställning på fönstren, det byggdes en bänk på plats. Den har en färg som är något mörkare en vägg, så den har en något mer visuell vikt. Kuddar i rika färger och tyger skapar liv och förbättrar det mysiga intrycket.

Färger, färger, färger - bra för kropp och själ!

Eldstaden stramades genom att byta rakapparaten med keramiska plattor.

Eldstaden hade skjutdörrar, vilket gav det ett gammaldags uttryck. Husägare ville ha en strängare och modernare variant, och genom att ersätta rakning med keramiska plattor uppnådde de bara det. Brandväggen är målade i samma färg som plattorna.

Båda mattan i trappan och mattan hade sett bättre dagar.

Trappan är också en del av rummet, vilket är viktigt att överväga när man väljer material och färger. Familjen tyckte om att ha en filt i trappan, så de ville fortsätta. Den ljuga mattan var dock lite föråldrad, och valet föll på en sisalvariant. På golvet finns en matchande matta av samma typ, fodrad med en rosa textil.

Kom ihåg att trappan är en del av rummet. Stegen har fått en ny sisetrappe.

Trappor och golv har samma matta i sisalen och mattan är fodrad med rosa textil.

Spännande återanvändning

Garderoberna går från golv till tak vilket ger maximal användning av utrymme. Skåpen har samma ljud som golvet och faller naturligt in i interiören.

Den rosa väggfärgen tas från gardinduken, som är fylld med färska rosa, röda, gröna och blåa färger och lägger mycket positivt på atmosfären i rummet. Sedan fanns gardinerna då. Huset damen var väldigt förtjust i tyget, men hade varit trött på att ha på sig en tung gardinlösning med mantel och sidogardiner. Tyget fick en symaskin och blev en gardin, en i varje fönster, gränsad med ett randigt tyg.Hissarna ger ett mycket fräschare uttryck till rummet och är ett utmärkt exempel på återanvändning - att följa!

ADVERT

Mest populära