All egendom: trädgård, kök, inredning >> Utomhus

Sy dig sommar!

När du längtar efter sommar med frodiga färger, blommande blommor och gröna oaser med buskar och träd, kan de kalla dagarna vara allt som växer och växer i stampe, sätter på stämningen. Även om vi handlar i några blommor och sitter på terrassen, kommer det inte att finnas någon fart över sommaratmosfären. Vi vill ha det frodig, mjuk och skrymmande ... snabbt!

Tyg Tyger

När du börjar, är det frestande med en hängmatta. Detta är möjligt att kopiera. Textilierna är från Borge och omges till Garden Party.

Ett trick som snabbt skapar "wow" känslan är att fylla sittområdet med färgglada tyger, en duk och en massa kuddar. Du behöver inte vara en bra formgivare eller skräddare för att få det gjort. Har du en maskin som sysar rakstygn och zigzags, och lite träning i raka sömmar, du mår bra. Det finns en mängd olika tyger som produceras för att motstå vädret. Regelbunden bomull kan också användas. Om du ger bomullstorken eller kuddarna en impregneringsspray, kommer de att tåla lite mer smuts och fukt.

När molnen går över himlen och havet, skapas de vackraste mönstren. Varför inte skapa ett liknande humör med textilier i olika mönster? Textilierna kommer från Thibeaut-samlingen Calypso och leds av INTAG

Mjuk och frodig

En blandning av olika mönster skapar en avslappnad och avslappnad atmosfär. Här matchar det utan matchning. Bomullstilarna är från Borges kollektion Garden Party.

Hitta färger och mönster som sätter dig i rätt humör. Om du gillar fler mönster och färger får du ett mer frodigt uttryck än om du håller dig till en färg. Genom att blanda kuddar av olika storlekar, mjuka du också uttrycket.

Gillar du en romantisk rosenträdgård, eller det fräscha ljuset från havet och himlen, eller kanske en grön oas? Här kan du styra dig till något humör, med tanke på att dessa "växter" måste vattnas och staplas hela sommaren.

Blå och grön

Sommar känsla med ljusblå himmel, turkos hav och saftigt grönt gräs. Textilierna är från Thibaut-samlingen Calypso och leds av INTAG.

Blå och Vit är en bra sommarklassiker, vilket gör att många känner lukten av saltvatten och bris. När det blåa och vita resultatet kommer från turkos och grönt blir det mer frodigt och exotiskt - och tankar flyger lika lätt till Karibien som kammusslor längs södra kusten.

Romantiska och lantliga

Blommönster i täta pasteller skapar lugnet i åtanke för många. Blommotiv kan kombineras med ränder och rader och stilen blir lite mer lantlig. Några gamla stolar och ett slitat trädgårdsbord blir lika nya med tyg och kuddar i mysig bomull. Här är näringen av landsdrömmen.

Gröna blad

Fällbara kuddar med frodiga löv bidrar till att skapa en "grön" trädgård.Tropisk Vibes samling från Aldeco leds av Green Apple.

Vi skulle vilja ha en hel tropisk trädgård på terrassen, men tyvärr - oavsett hur sommaren det är, vi är i Norge och långt borta från de tropiska plantorna som trivs bäst. Men grönt har blivit en bra sommarfärg och favorit på många terrasser. Gröna växter, med löv i olika nyanser och storlekar, ger gråa fläckar en prydnad djungel. För att fylla och skapa lunatisk mångfald kan det vara en idé att matcha textilier som matchar.

Medan vi väntar på växter, blommor och träd att växa kan vi njuta av att skapa små oaser som inte är beroende av sol och värme att växa.

ADVERT

Mest populära