All egendom: trädgård, kök, inredning >> Konstruktion

Sju fina garageportar

Garagedörren är ett viktigt element i garaget - inte bara i praktiken utan också mycket i estetiken. Garagedörren ska vara i harmoni med själva garaget, men ska också passa hemmet.

Vilken port som garaget ska ha bör bestämmas tidigt i processen. Anledningen till detta är att olika garageportar har olika krav på höjd och sidoklarering.

Vi talar om två typer av garageportar: den traditionella vippporten och den allt populärare artikulerade gatesporten. Dessutom kan vi dela portarna i stålportar och trädörrar. Här visar vi en mängd olika typer.

Diamantmönstret trägrind Denna hamn från Edlandsporten AS har fått rätt namn Diamond efter mönstret på porten.

Porten är gjord av tallrikar i lövträ och är avsedd att målas. Dörren levereras hela vägen, men det är möjligt att beställa den färdiga färgen i önskad färg. I det här exemplet har garageporten samma färg som husets ytterdörr och räcken vid entrén. Detta ansluter garaget och hemmet till en naturlig enhet.

Läs också:

9 tips för rätt garageval

Inte bara behöver du ett hus, din bil behöver också ett tak, kanske ett eget hus. Dessutom är garaget också en plats för ...

Stålmässingsdesign

Edlandsporten AS har även denna dörr för stålgarage. Det här är en garagedörr med en platt platta i en hetmutterdesign. Denna grind passar inte alla garage, men för rätt hus och garage kan det medföra en elegant och varm touch till arkitekturen. Dörren är isolerad, tillverkad i Tyskland och har en fullständig tio års garanti.

Modern Eurostyle

Leddheisport Eurostyle från Crawford har en fin design som passar in i en modern och elegant arkitektur. Dörren är isolerad. Detta exempel visar en Eurostyle garageport i vit aluminium.

Läs också:

Korrekt garageplats

Korrekt placerad garage kräver att vissa regler och regler följs.

Slick Steel

Gapo Slickisolerad stålport har en slät yta och är ett bra val när du behöver en garageport som kan matcha dagens moderna arkitektur. Med Slick har du också möjlighet att designa din egen garageport. Du kan välja mellan tio olika färger och sex olika fönster.

Röd cedarhamn

Röd cederträ från Gapo är en exklusiv träport som kräver ett motsvarande garage för att klara sig. Röd cederträ är känt att innehålla en naturlig rot och fungicid, och träet måste också vara motståndskraftigt mot väder och vind. Dörren levereras i ljus, blandning och mörk variant.

Läs också:

De nya smarta fasadmaterialen

Ska du isolera huset medan du byter fasad, eller är du bara trött på att måla huset regelbundet?Nu finns det flera nya fasader m ...

Fyllnadsport

Den isolerade garageporten Thermogard är den mest populära stålporten på Gapo. Dörren har fyllningar, och du kan välja mellan en fast yta eller med ett fönsterområde för extra ljus i garaget.

Skräddarsydda garageportar

Gapo har också sitt eget sortiment av garageportar för entusiaster. Serien har fått namnet Front och består av designportar skräddarsydda i nära samarbete med den enskilda kunden. Det här är det alternativet för dig som har ett hem hemifrån, där husets fasad kan ge speciella önskningar till garageporten. I exemplet ser vi en garagedörr som glider i ett med husets fasad för att skapa en elegant helhet.

ADVERT

Mest populära