All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Ställa färg till din dörr i tid

Det sägs att tiden är det rum i ditt hem där du verkligen kan slå den stora trumman och prova något lite nytt. Och det är helt sant. Eftersom det är ett rum där du inte stannar länge - ett rum du vanligtvis bara går in och ut.

Men det finns också ett rum du borde borsta upp med en klar uppfattning om vilken atmosfär du vill ge den. Ingången är faktiskt den första som möter dig när du kommer hem på eftermiddagen och det sista du ser innan du går ut på morgonen. Här har du ett gyllene tillfälle att få lite extra energi - om du bara vågar använda några färger!

Läs också: entré med personlig stil

ENERGI: Det är omöjligt att inte få lite extra energi denna hall följer dig ut på morgonen. (Foto:. Anne Manglerud / ifi Com) "> ENERGI: Det är omöjligt att inte få lite extra energi denna hall följer dig ut på morgonen. (Foto:. Anne Manglerud / ifi Com) <999 > Energi Boost

eyecatcher:

en annars neutral och försiktig tid, blir nytt liv med en dörr i en kraftfull färg (Foto: Nordsjö). "> eyecatcher: en annars neutral och noggrann tid , få ett helt nytt liv med en dörr i ett streck färg. (Foto: Nordsjö) En dörr målade i en färgstark färg kan göra stor skillnad i korridoren. Det är en liten åtgärd som ger stor effekt - både estetiskt i det inre, utan även för humöret och energinivån hos alla som går in och ut genom dörren. Och vad är bättre än att gå ut genom ytterdörren med en känsla av mer energi på morgonen?

Dessutom en färgad dörr alla gäster en trevlig och färgstark välkomna - och sätter standarden för stämningen i resten av huset.

Här kan du läsa mer om - och få proceduren - hur man målar dörren.

ADVERT

Mest populära