All egendom: trädgård, kök, inredning >> Utomhus

Anger färgen på DATE

Det är fantastiskt hur olika allt kan vara om du ska köpa lite färg dab här och där. Och det är sant att de flesta saker faktiskt kan målas. Inom några morgontimmarna kan du ändra prosaiska föremål som brevlåda, soptunna eller de gamla blomkrukor för dekorativa objekt som lyser i utomhusmiljö.

Snabb - enkelt och effektivt

Det är varken svårt eller tidskrävande att måla olika objekt ligger runt huset, men resultatet ska vara bra, det finns vissa faktorer som du behöver ta. För det första är det viktigt här, som alltid när något är att måla att substratet är rent, torrt och fast. Noggrant rengöring med kraftvätt kommer nästan alltid att vara nödvändigt. Som regel bör ytorna vara slita med slippapper efter tvätt. Tänk på att när trä tvättas, är det lätt att orsaka fiberskrapor som ska torkas bort. Även när det gäller nya föremål, börja med en noggrann tvätt. De kan vara inflammerade med olika kemikalier eller de kan ha varit smutsiga på lageret eller under transporten.

Olika material

Små och stora saker som du hittar i trädgården eller på uteplatsen, oftast tillverkad av många olika material, såsom trä, plast, järn, koppar stål, keramik eller betong. Det innebär att valet av färg, verktyg och hur du utför jobbet varierar. Det kan finnas färg, fläck, färg eller olja. På detaljhandeln får du den hjälp du behöver för att välja rätt produkt och du får nödvändig vägledning för att göra jobbet korrekt. En sak som är viktigt att notera, förutom att välja färg, måste du också tänka igenom vilken typ av glans du letar efter; vill du ha tomma eller matt uttryck? Detta är ett förhållande som är avgörande för utseendet.

ADVERT

Mest populära