All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Ställa färg kabin liv

Vad dessa skåp har gemensamt är att de var i grunden mörkgul. Obehandlat trä med stora kvistar, påverkat av ljus, tid, skjutning och matos genom många år. Den en gång ljusa, fina trä hade helt ändrat karaktär och förlorade charm - en bild av en helt klassisk tillstånd i norska hytter.

Nu är det lycka som råder, och stugägare säger att det är trevligt att använda färger, inte minst för atmosfär och hemtrevnad.

Nyperødt på berghytta; färg Nype 239. Stolar och bord har färg Mörkgrå 469. Båda färgerna är från Beckers.

Color Alternativ

De gröna skåpdörrar är gamla, och uppfattas som fräschare i färg efter de gula ramar försvann. Väggar och andra inredning är målade i Tender Yellow från Nordsjön.

färgpaletter på lodge väljs ofta baserat på naturen och det omgivande området, eller från de traditionella färger associerade med berg, hav och skog. Dessa stugor är inget undantag, färgerna finns i naturen precis utanför dörren. Stein har moss, löv, kvistar, träd, myrar, berg, gräs och blommor varit inspirationskällor. Och färgpaletterna finns i de andra rummen i respektive stuga.

I de renoveringsprocesser som har ägt rum har personliga val gjorts. Och i sista hand de som i slutändan borde vara avgörande för att se till att du kommer att njuta av det. nämligen smak och nöje!

Det är lågt under taket, så topparna var nästan gömda genom att måla i samma färg som väggen; S 1502-Y50R, vilket innebär att väggen uppfattas vara högre. Underskuggorna har en mörkare grå färg; S 5502-Y.

Denna gröna färg tas rakt ut ur mossen på stugan. S 3030-G70Y. Dörrprofilerna har ett lager grå smörjolja på toppen för att skapa en skuggningseffekt.

ADVERT

Mest populära