All egendom: trädgård, kök, inredning >> Innan Du Börjar

Samarbeta med seriösa företag

Det är inte lätt att generalisera, men vi hävdar fortfarande att det finns två saker att leta efter Huruvida ett hantverksföretag är allvarligt. Det är om företaget har huvudbokstäver och om det är medlem i en branschorganisation.

Många kallar sig hantverkare. Eftersom detta inte är en skyddad titel, det finns många som kallar hantverkare utan yrkesutbildning. En mästare på hantverk kan vara säker på att ha yrkesutbildning och minst sex års praktik inom ämnet. Det är olagligt att låtsas vara en mästare i ett ämne utan att vara där och här (www.mesterbrevnem.no) kan du se vem som har championsbrev.

Ett medlemskap i en branschorganisation kan vara så viktigt för allvaret. De flesta hantverksorganisationer kräver mästers bokstäver för att vara medlem. Bland annat är det Nationalförbundet för målning och byggnadsarbetare. Genom medlemskap i en sådan organisation kommer hantverksmästaren att gå med i ett professionellt samhälle där medlemmarna är oroliga för att medlemsbolagen uppträder seriöst. De kan ha olika färdigheter och använda sig av varandra när de behöver specialkunskaper. När de arbetar med hantverkare i andra ämnen är de också de seriösa och organiserade mästerskapen. Du kan hitta medlemmarna av Nationalförbundet för målnings- och byggnadsdeparter här.

Medlemmarna av National Association of Painting and Built-Up Masters har ett kollektivt garantisystem och ett klagomål som består av lokala diskretionära utskott och en central överklagande kommitté. Medlemmarna utför målare, tapeter och golvarbete. De vet att i ett eventuellt klagomål kommer de att "hängas" för de andra medlemmarna. En medlem som misslyckas ämnet kan kastas ut ur föreningen.

Det är en extra säkerhet för dig.

ADVERT

Mest populära