All egendom: trädgård, kök, inredning >> Socialitet

Sensuell handel

Sorensen är expert på butik och butik. Nu ser han långt in i kristallbollen. Där ser han butiker som ger kunderna sina starka sensuella intryck. Han ser stora skärmar som visar ditt hem i 3D-filmer. De visar hur ditt hem kan vara. Han ser också upplysta anställda som vet vad du behöver - och varför.

På väg ut

tror inte Sørensen kunder är inspirerade av att titta på en mångfärg i affärshyllorna.

- Det är inte butiken bör använda sitt affärsområde. Inte heller ska de fylla försäljningsområdet med produkter och föremål som tillhör lagret, tror han.

Han tror att försäljningen område måste användas mer effektivt i en kombination av strategisk produktplacering, produktexponering och synligt bevis på vad de olika produkterna faktiskt kan göra med ditt hus.

Lärare i fordons

Automotive har traditionellt byggt stor utställning och försäljning anläggning som kostar en hel del, och som ofta har lite attraktivt läge. Tesla och Audi bygger mindre butiker utan bilar idag. De säljer bilar på ett innovativt sätt.

- Det finns känslor, 3D-resor på filmer, hudprover, dofter och ljud som är väsentliga för köpprocessen. De har insett att bilen själv inte behöver lämnas i butiken. Många i detaljhandeln kan lära sig något här, säger Sørensen.

SMALL ROOM: Tesla och Audi bygger för närvarande mindre butiker utan bilar i salen. "Jag tror att färghandeln kan lära sig något här. Framtiden är mindre utrymme och fler upplevelser, säger Sigurd Herrlin Sørensen "> SMALL RUM: Tesla och Audi bygger för närvarande mindre butiker utan bilar i butiksgolvet - Jag tror färg handel industri kan lära sig något här i framtiden kommer att bli mindre lokaler... . och fler upplevelser, säger Sigurd Herrlin Sørensen

Skilja sig från den stora

mallar leverantörer behöver enligt experten eller stora lokaler eller många objekt i butiken

-.. de behöver kommunikationsförmåga och kunskap måste inspirera så att det resulterar i försäljning. det är här din detaljhandeln måste skilja sig från jättar som är mer intresserade av pris och volym. de använder sunt förnuft som lockelse och ger kunderna möjlighet att planera och med innan de bara "plocka" de "billiga" varor på väg . till kassan

Kom ihåg vad vi ser

idag finns flera varianter av digitala färg plockare som visar kunden hur de nya färgerna kommer att arbeta på väggar, tak och golv Detta är enligt Sorensen bara början

-.. < 999> Nästan 80 procent av Det vi kommer ihåg från ett affärsbesök är vad vi har sett. Visualisering och visualisering är och blir extremt viktig för affären. Därför tror jag att ny teknologi ger oss oöverträffade möjligheter där kunder kan använda bildskärmar för att spela med färg- och materialval, säger han. visuell politik:

Koncept butiker är butiker som säljer mer än bara produkter. I detta kafé är det sinnliga intryck som präglar lokalen. - Nästan 80 procent av det vi minns från en butik besök är vad vi har sett "> visuell politik... Koncept butiker är butiker som säljer mer än bara produkter I detta kafé är det sinnliga intryck som präglar lokalerna - nästan 80 procent av det vi minns från en butik besök är vad vi har sett.
ADVERT

Mest populära