All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

äVen gjort är välgjorda

En nybyggd stuga är i stort det hela en sann glädje, och dessutom anges med sina egna händer, överträffar väl nästan allt. Denna stuga är bara ett resultat av ideella familjemedlemmar och outtröttliga ansträngningar, hela vägen från ritningsblocket och tills nyckeln var i dörren.

Den sista utmaningen var att göra den inte så ny och obebodd. Familjen ville försöka få själ och charm i den nya byggnaden och få tak, väggar och golv för att bilda en varm och mysig atmosfär. Visst genom att använda ljusa färger, utan att ringa.

Takhöjden, de stora fönstren och de luftiga möblerna ger ett enkelrums känsla. Stora glasytor ger mycket ljus och en öppen lösning mellan kök och vardagsrum skapar värdefull kontakt mellan både rum och människor.

Nära färgerna

Ljusa färger är så mycket mer än vit, och inspirationen var verkligen inom räckhåll - gröna blad av blommor och buskar, grå från klipporna nedanför, rost orange trädgårdens rosor och gyllene färger på träden går tillbaka i alla rum i hytten.

Taket behandlas med en genomskinlig vit träbjälk, vilket gör träet lätt och luftigt utan att bilda ett vitt "lock". Väggarna är målade i grå färg och appliceras sedan på lasurolja. Detta ger en mild skuggseffekt och livslängd på ytorna. De är ljusa utan att vara vita och bullriga utan att vara mörka. Det finns varma tints i fartygsparken, vilket också skapar vikt i det stora öppna utrymmet. Orange stolar, kuddar och kuddar är färskt i de annars tysta omgivningarna.

Den intilliggande ingången har samma väggfärg som vardagsrummet, och golvplattorna absorberar nyanser av parkett och väggar. Detta skapar en vacker helhet.

Och om någon skulle undra om familjen trivs, kan vi avslöja att de gör det!

Välkommen! En passande rymlig entré leder in i vardagsrummet och den otroliga utsikten. Väggarna har samma färg som vardagsrummet, och golvplattorna tar upp både vägg- och parkettfärgerna.

ADVERT

Mest populära