All egendom: trädgård, kök, inredning >> Utomhus

Självrengör hus färg från Nordsjö

Nordsjö En Super Tech Med kan vara i upp till 16 år om den tillämpas på tillverkarens instruktioner. Nu har denna populära färg blivit ännu bättre. Det har blivit självrengörande och gör att fasaden ser ut som nymålad, varje dag under hela året.

Undvik svampar och alger

Att hålla en fasad ren av svampar och alger och annan nedsmutsning är ett stort problem, i tillägg till trafik smuts och andra kontaminerande partiklar medbringade med vind och regn.

Du behöver inte vara expert för att förstå att en hållbar och skyddande kvalitetsprodukt krävs för att få ett långsiktigt och hållbart resultat på en målade trefas.

Regnet tvättar bort smutsen

Nordsjön yttre färg, Nordsjö One Supertech ger fasaden varigt skydd genom god vidhäftning, god opacitet och god kulörbeständighet.

Tack vare den nya unika kompositionen har produkten nu även fått självrengörande egenskaper. Detta hjälper till att hålla ytan ren och vacker under hela väder året runt.

Du får en yta som är jämn och hård, men ändå flexibel. Minimal smuts adheres till ytan, och det som ändå känns tvättas bort av regnet. Som en följd av detta minskas risken för svampar och alger avsevärt.

ADVERT

Mest populära