All egendom: trädgård, kök, inredning >> Kök

Se som implementerar matbloggerne kan inte göra utan

Anne Brith Davidsen - Matlagningsmaskin

- Det måste vara köksmaskinen, jag kan verkligen inte klara det! Maskinen är en ljusblå från KitchenAid och jag använder den dagligen - även när jag ska göra pannkakor, säger Anne Brith Davidsen.

Hon är känd från TV-programmet "All Norge Baker" och sprang tidigare blogg Villa NIB men bloggar nu under sitt eget namn på annebrith. nr.

- De många vet inte med en köksmaskin, att aldrig piska saker i högsta hastighet. Vad händer med kakor och, till exempel, maräng är att massan blir instabil och att kakan kan kollapsa. Att göra detta piskar ofta med full fart, det är anledningen! Anne Brith Davidsen tycker.

KitchenAid köksmaskin, kr 4899, glas och inredning. com

Läs också: 6 misstag du gör med skärbräda

Se också:

Rengör mixern i 30 sekunder

Det kan vara besvärligt att tvätta mixern. Lyckligtvis finns det ett enda trick som löser problemen på bara några sekunder.

Anita Stokke Blomvik - mixerstaven

- Min favorit reiskap är Bamix stavmiksar med ytterligare Tillhör (kvarn och matberedare). Den tar liten plats och är i bruk dagligen i köket, antingen Jamne soppor, mala nötter och frön eller göra fiskkakor, säger Anita Stokke Blomvik , som skriver bloggen kvardagsmat. nr.

- Det är så vacker att den fekk gå upp eftersom endast delar kök gadget flytta tåget DÅ vi packade för en ettårsperiod i Malaysia, och blöja används i stor utsträckning över det också.

Bamix Delux Sticks, £ 1399 på Kitchenone. nej

LÄS MER: 10 smarta köksredskap du förväntade dig inte att du behövde.

Olav Birkeland - Gjutjärnspanna

- En av mina favoriter är gjutjärnskål. Den har mycket stor värmekapacitet och är mycket användbar. Jag använder det till allt från stekning, grytor som kan stå länge i ugnen medan jag går söndag eller för att skapa läcker eltefrie bröd, säger Olav Birkeland, som ligger bakom bloggen Hobby kock. nr.

Olav är så angelägna om att få utrustningen för att han skrev även en bok om det - "The well-man" - tillsammans med Jörgen O. Grann.

Gjutjärnspanna från Le Creuset, 1399 kr vid leverans. nr.

Tips! Så här rengör du din köksutrustning på det smartaste sättet.

Läs också:

Varför borde du sätta citron i diskmaskinen?

Användar du delar av en citron i papperskorgen? Slösa inte rester av det i papperskorgen. Din diskmaskin älskar citron!

Helle Øder Valebrokk - Rivier

- Mitt favoritverktyg är ett Microplane rivare. I love riven citrusskal i nästan allt jag gör, och då kan jag inte göra utan en sådan järn, sade Helle Oder Valebrokk, bloggare bakom hällde kök.org.

- Det är också bra att riva ingefära, vitlök och kryddor, som muskatnöt. Microplane har flera modeller och jag har några. En strykjärn är perfekt för att riva parmesan eller choklad, och det är ett måste i köksfacket.

Microplane Elite Zester, £ 25 på bakarens kaka. nej

HAPPY IN SITRUS? Här är 5 skäl att inte kasta apelsinskal!

ADVERT

Mest populära