All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Se det nya golvet - innan det läggs

Nu kan du sitta framför datorn hemma och välja och vraka mellan olika golv och väggmaterial, och se hur vardagsrummet eller sovrummet kommer att se ut efter renovering!

I april lanserade RBI Interiør en digital designstudio på webbplatsen för SAGA-parketten, Kronotex-laminatet och Smartpanel-märkena. Via pekskärmar i vissa butiker eller framför din dator hemma klickar du lätt på rummet som ska rengöras.

Du väljer från ett galleri med bilder från sovrum, kök, vardagsrum, barnrum och matsalar - eller ladda upp en digital bild av ditt eget rum som det ser ut idag.

snabbt tillgänglig bild

Då, med ett par klick välja bland alla tillgängliga golv- och väggprodukter, och sedan få en realistisk bild av hur inredningen kommer att se ut efter renovering. Mycket lättare, valet kan inte vara - och chansen att bli positivt ökar!

Komma upp en digital bild av ditt eget rum, där väggar och golv kan ersättas med lövskog, laminat och väggpaneler i olika färger och texturer kostar 9, 99 euro, eller cirka 75 miljoner. Normalt tar databehandling av bilden en kort stund, och inom 24 timmar kan du börja spela med olika mönster på väggar och golv.

Liten avgift

- Den lilla kostnaden i samband med att få eget rum digitaliserad är en liten investering jämfört med att köpa en hel våning, säger säger Ann Jeanette Myrland, digital marknadsförare för SAGA Parkett, Kronotex och Smart Panel .

- Vi lanserade tjänsten i april och fick många bra förfrågningar och positiv feedback från både butiker och konsumenter. Butikerna brukar ha fler prover i butiken, men kanske inte på hela sortimentet. Detta kompletterar de fysiska butikstesterna på ett bra sätt, säger hon.

När nya produkter lanseras, gör de kontinuerligt valbara i Design Studio.

ADVERT

Mest populära