All egendom: trädgård, kök, inredning >> Trädgård

Se interiörer bloggare finaste utomhus

Bloggar Därför norska damer interiör

Interior bloggade bästa lagrings tips

De bästa inredning bloggar

I juni månad var inrednings bloggare finaste uteplats namnges i den månatliga utmaning som Penn (norska inredningsbloggar) håller på dess sida.

Som vanligt lägger bloggarna sina egna bidrag och ett gästnummer plockar ut de tio finalisterna. Sedan läser läsarna på Nib sina tre favoriter bland finalisterna.

Guesthouse den här gången var en kategoriledare i Skeidar, Ingeborg B. Borgen.

domarens yttranden

gästdomare Borgen betonade att hitta en hitta en blandning av stora och små, gamla och nya, och viktigast av allt, en annan stil bland finalisterna.

- Jag tror att det var otroligt många bra bidrag i tävlingen och bloggarna är väldigt bra, säger hon, upphetsad av rom123. nr. "Jag var angelägen om att ta fram olika stilar, och tycker att det fanns många kreativa lösningar och mer som lyckades blanda nya och gamla.

- Samtidigt var det viktigt för mig att uteplatsarna såg ut som ett ställe att bo och att det inte var för stiligt, fortsätter hon. "Det fanns flera som gav mig känslan av att kunna flytta in i. Många har verkligen tagit ut och har lyckats förmedla sommaratmosfären på ett känsligt sätt.

Engagemang på Nib

- Det är dags för lata dagar i solen och förhoppningsvis poppar värme snart upp, och då måste vi vara redo med några läckra uteplatser, skriva Nib på deras sidor. - Dessutom säger de att det fanns många röster och ett stort engagemang på webbplatsen.

- Vi tycker att det är jättekul att se hur det kokar kring bloggar, skriver de.

Den 25 juni organiserade Nib Glansdagen också Norges bästa interiörblogg. Flera hundra bloggare registrerade sig på den stora festdagen.

Slottet var också imponerat över engagemanget

- Det kom många bidrag och det verkar som att dessa tävlingar engagerar, säger hon.

Winner

1. Utrymmet i utmaningen gick till bloggens Hannes dagbok.

- Hon har en shabby stil med ett komplett utomhusutrymme, säger Solveig Grøvle från Nib till rum123. nr.

- Hon har flyttat många saker ut och rummet ser lika ut som ett vardagsrum, och i samma stil som inuti. Det är som att flytta sua ut, och uteplatsen blir ett ordentligt rum. Vi ser att bloggar i allmänhet har blivit mycket bra att ha samma stil som inuti, tillägger hon.

SHABBY: Hannes dagbok är vinnaren av uteplatsen med ett komplett utomhusutrymme med många detaljer. Foto: PHOTO: Hannes dagbok

2. utrymme

Det var Blog Stylizimo som slog av andra plats den här gången.

- Vi tyckte det var kul att det fanns en terrass som kom på andra plats, säger Grøvle.

- Här får du en stadsmiljö i bilden, och uttrycket är mer modernt och utåtriktat.Denna uteplats är en kontrast till landsbygden och Stylizimo har verkligen fått mycket av ett litet utrymme.

3. utrymme

MODERN: Blog Stylizimo har mycket utrymme med ett modernt och tätt uttryck. Foto: Foto: Stylizimo

Tredje plats gick till bloggen Pickle och sånt.

- Det var trevligt att se uteplatsen i förhållande till huset, förklarar Grøvle.

- Vi tycker att platsen är klar och färgstark med bländande detaljer. De starka färgerna och det sprawling mönstret är en hård kontrast till det gamla och klassiska huset.

Andra finalister

Fles finalister

kontraster: Pickle och sånt kom på tredje plats med sin charmiga trädgård och färgglada stil. Hon blir beröm för skillnad i användningen av färg och retro mönster mot klassiskt hus Foto: FOTO: Pickle och sånt

Resten av finalisterna

Se också:

feminina: Romantiskt, grön och frodig är ord för dessa två finalisterna dess uteplatser. Foto: Foto: Gammal chic och Ralfefarfars paradis

Maritime: medan vissa har valt en maritim stil, andra har valt en romantisk uttryck. Foto: Foto: Doss, pinnar kreativa hörn

Blogged finaste köket

Allt du behöver veta när man ska bygga terrassen

Här är de coolaste interiörbilder

Om du vill vara uppdaterad på insidan och bostäder substans ? Anmäla Klicka Bolig nyhetsbrev

Bild finalist för Nib konkurrens på utomhus Foto: FOTO: Marie Friis, Mrs. Emma & Co. och Hasigamas universum

Vid heminredning bloggare

ADVERT

Mest populära