All egendom: trädgård, kök, inredning >> Innan Du Börjar

Se golvet innan du väljer

Tänker du att lägga till ett nytt golv? Det finns mycket att välja mellan och det kan vara svårt att bestämma. Men det finns verktyg som kan göra valet lite enklare. Både Gerflor, RBI Interior, Tarkett, Forbo Golv och Golvabia har webbaserade verktyg, där du kan visualisera hur olika rum kommer att se ut med olika golv. Då börjar det bara - kanske hittar du drömgolvet!

Gerflor

Prova olika typer av golv och dekorationer i Gerflors lösning.

Gerflor har en lösning där du kan välja mellan många olika golv, i många olika dekorationer och se hur de kommer att se ut i olika rum, till exempel vardagsrum, matsalar, kök, sovrum, badrum, barnrum, kontor och ingångar. Du kan också välja att ladda upp bilder i ditt eget hem och se hur golven kommer att se ut som din egen inredning.

Prova Gerflor Golvverktyg

RBI Interiör

Sätt färg på väggar och möbler för att bättre se hur golvet står för inredningen.

RBI ger dig också möjlighet att välja och försvaga många olika golv och se dem i olika vardagsrum, matsalar, sovrum, barnrum och i köket. Här kan du också välja färg på väggen, Smartpanel och några möbler. Detta gör det lättare att föreställa sig hur golvet ser ut som olika färger. I den här lösningen har du också möjlighet att ladda upp dina egna bilder av de rum du vill ha.

Prova RBI Golvverktyg

Tarkett

Tarkett har en knepfunktion, där du kan dela rummet i två för att se två olika golv mot varandra. Vilket faller i smak?

Tarkett Room Designer är lätt att använda och du kan spela med många olika golv och dekorationer. På samma sätt som RBI: s lösning kan du också färga olika ytor. Det ger dig större frihet att se golven i kombination med olika interiörer. Här kan du också dela upp rummet och lägga till två olika våningar bredvid varandra så att du lättare kan jämföra.

Försök Tarkett Golvverktyg

Forbo Golv

På Forbo kan du leka med olika mönster och sätt att lägga golvet ihop.

Forbo har också en egen lösning där man kan se golv i olika inställningar. De erbjuder rumsdesign för både projektmarknaden och den privata marknaden. Liksom ovanstående lösningar kan du också välja mellan olika rum och olika golv. Till exempel, när du väljer linoleumgolv, prova olika mönster och sätt att lägga golvet. Även hos Forbo kan du ladda upp dina egna bilder, så det är inte något problem att testa olika golv för ditt eget hem här heller.

Prova Forbos golvverktyg

Golvabia

Golvabia erbjuder också en möjlighet att jämföra två våningar.

Golababia har en liknande lösning som de andra, och har samma funktion som Tarkett, genom att dividera rummet i två så att du ser olika golv bredvid varandra.Vill du ha mörka eller ljusa golv? Se vad som är bäst för dig.

ADVERT

Mest populära