All egendom: trädgård, kök, inredning >> Energi

Se höstens heta spisen nyheter

Contura 35 vit

Hög, elegant och elegant vedeldad kamin som brinner absolut vacker.

Detta är det senaste tillskottet till stammen av familjen i den populära, prisbelönta Contura 35T-lera-stenmodellen. Med en högnivåförbränningskammare, stor glasdörr och långsideglas får du en rik bild av flammorna från alla sidor av rummet.

Det är lätt att skjuta upp i efter en halvtimme, du har full effekt. Dessutom är det möjligt att ladda en 70 kg värmebehållare som släpper ut värme i flera timmar efter att elden släckt.

klicka här för att läsa mer


Contura 35 låg svart

Elegant, låg spis med stor glasdörr, långa sidorutor och glasskiva.

Den stora glasdörren och sidglaset ger en fantastisk utsikt över flammorna. Det är lätt att bränna och efter bara en halvtimme du kommer att uppnå full effekt

klicka här för att läsa mer

Contura 35 lågt antal vita

Elegant låg kamin i vitt stål med stor låga mönster, långa sidorutor och glasskiva.

Det är lätt att skjuta upp i efter en halvtimme, du har full effekt. Välj mellan gjutjärn eller glasfront.

klicka här för att läsa mer

Contura 35T låg täljsten

Elegant låg kamin i täljsten med stor låga mönster, långa sidorutor och glasskiva.

Det är lätt att skjuta upp i efter en halvtimme, du har full effekt. Välj mellan gjutjärn eller glasfront.

Klicka HÄR för att läsa mer

Contura 850W

Trevlig och elegant väggmonterad vedeldad spis med sidoglas. Nettstorlek och effektiv förbränningskammare gör den lämplig för mindre vardagsrum.

Stora glasytor ger maximal synlighet till flammorna. Finns i svart eller grå lack, och du kan välja mellan olika toppar.

Klicka HÄR för att läsa mer

Contura 500 Style

Serien är en vidareutveckling av de mest populära modellerna i Contura 500-serien. Termen är renare och funktionerna förbättras. Glasdörren ger ett ljust och modernt uttryck, medan de rena linjerna gör att ugnen passar in i huset oavsett stil. Contura 500 Style är topp tunnare, och spjället och handtaget är bättre integrerade i ugnsfronten.

Med Contura kan du alltid välja ytterligare funktioner. Välj mellan en fläkt som ger extra god värmefördelning och en kokplatta som gör det möjligt att maximera värmen.

Contura 500 Style har stora glasögon på sidorna, så att elden är synlig från alla vinklar. En annan nyhet du definitivt kommer att uppskatta är de kalla handtagen!

Contura 500-stil kommer att finnas tillgänglig på Värfag från november.

Läs mer här


Contura i41

Svart fin insats med glas i hörnformat med upphöjd dörr. Välj mellan inramning i konststen, lera eller sandsten.

Du kan välja mellan inramning i sandsten, claystone eller Contura artstone.Du kan också lägga till en bänk med träförvaring och dekorativa detaljer i svart granit. Dessutom kan du välja en värmeback upp till 200 kg. Det låter dig njuta av värmen långt efter att elden har släckt.

Klicka HÄR för att läsa mer


Contura i31

Contura i31 är en fin serie eldstäder med en upphöjd dörr i utsökt design. Här kan du designa din egen ram eller välja från en rad kompletta lösningar.

Du kan välja mellan inramning i sandsten, claystone eller Contura artstone. Du kan också lägga till en bänk med träförvaring och dekorativa detaljer i svart granit. Dessutom kan du välja en värmeback upp till 200 kg. Det låter dig njuta av värmen långt efter att elden har släckt.

Klicka HÄR för att läsa mer

ADVERT

Mest populära