All egendom: trädgård, kök, inredning >> Miscellanea

Säkerhet när du är hemma

De flesta som väljer att installera hemlarm gör det för att skydda huset medan de är borta. Men varför inte välja ett larm som skyddar huset även när du är närvarande?

Det är inte ovanligt för inbrottare att hända medan husägare sover. Bara under hösten månader har ett antal husägare vaknat till den chockerande upptäckten av att någon har varit i huset medan de sov. Sprit, plånböcker, mobiltelefoner, datorer och mer är vad som har stulits i nattens moth och mörka.

Skapa oro Konsekvenserna av sådant inbrott berör sällan sällan den materiella förlusten. Många tycker att det är mycket otrevligt att veta att främlingar har tagit hand om det medan du sover omedvetet och försvarligt. Det kan skapa en osäkerhet som du inte vill ha i ditt hem.

Men med ett hemlarm som är på medan du är hemma, kan du åtminstone göra det för att skrämma dina tjuvar från att komma in.

Läs också:

Smarta garderobslösningar

Få röra på messen med smarta garderobslösningar.

Flera har upplevt att de har stuckits medan de sov. Undvik samma händelse för dig.

Fäktning med sensorer En av dem som erbjuder alarmprodukter som ska användas även när de är hemma är Sector Alarm.

- Felsäkerhet är ett mycket effektivt inbrottslarm som gör att du kan sova säkert med fönstren i låst luftläge eller rör dig fritt runt huset med larmet när du är hemma, hävdar de.

Skyddsskydd indikerar att säkerhetsmekanismerna är begränsade till huset, eller fasaden i sig, av byggnaden. Det vill säga hemmet är säkrat med lås på dörrar och glasklo larm på windows.

Verkar förebyggande Förutom att varna dig och din familj tidigt vid inbrott, sägs det vara förebyggande mot inbrott.

- Felsäkerhet fungerar som en yttre säkring i hemmet och brukar avskräckande effekt på personer som försöker bryta sig in med dig, säger Sector Alarm.

Läs också:

Vår flickvän julblommor

Vissa växter hör julen mer till en annan. Här är de fem julblommor som vi tycker om att dekorera till jul.

Är du oroad över inbrott, oroa dig inte för bostadsalarm. Det är lika viktigt att det blir svårt för alla inbrottstjuvar att komma in. Du kan läsa mer om det i artikeln Säkerhetsdörren stoppar tjuven

ADVERT

Mest populära