All egendom: trädgård, kök, inredning >> Utomhus

Att du den färg du vill ha på terrassen

mörk, missfärgad eller ojämnt - terrass golvet måste rengöras och förberedas innan du applicerar ny fläck. Det här är speciellt viktigt om du vill ha det som vi ser i färgdiagrammen, och det fungerar inte med en vanlig terrassvask.

bra utgångspunkt

Här är terrassen behandlas med Butinox Terrasselysner efter Butinox Terrace fläckborttagningsmedel.

Med Butinox Terrace lampor är terrassen så lätt att den ser ny ut. Den är konstruerad för neutralisering, blekning och rengöring av trä, och rengör ytan för överskott av salter och andra ytaktiva ämnen. Innan du använder terrassbelysningen är det viktigt att det mesta av den gamla fläcken och fläcken tas bort, och Butinox Terrace Beetles kan vara till hjälp. Men bara terrasselysneren som återställer trä, som får en ljus och jämn yta - en bra utgångspunkt och grund för ny fläck.

- Behandlingen med Butinox Terrace-belysningen garanterar rätt färg när du använder en pigmenterad terrassebok. Förberedelsen är särskilt viktig när man väljer ljusgrå och gråvita färger, som är väldigt populära nu. Även jag har behandlat terassebävern och terrassbelysningen på min egen terrass i år. Där har jag valt färg 1013 Harmony och är väldigt nöjd, säger Anders Hvinden, Produktchef hos Scanox AS.

Även nytt trä

Terrassbelysningen rekommenderas också igen trä, för att neutralisera impregneringsvätskan. Inte minst är det möjligt att bli av med den något splittrande gröna färgen på en nylagd terrass av tryckimpregnerade material. Produkten är för utomhusbruk, för alla skogar, även möbler och liknande.

Old decking före behandling, efter Butinox Terrace Bees och äntligen Butinox Terrasselysner.

ADVERT

Mest populära