All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Sittplatser med baktankar

Kockens betydelse är stor, och vi lagar mat hemma som aldrig tidigare. Detta har för många blivit en del av det sociala livet, och det uppskattas av företaget medan maten är kokt. Då är det extra trevligt att ha ett mellanslag eller två som är utformade för detta ändamål.

Tänk smart

I praktiken utrymmet kommer att vara till ditt förfogande nödvändigtvis påverka lösningen, men det kan fungera lika mycket om prioriteringar, Oavsett om du går till en liten bänk med plats för två, en större variant eller kanske en hel soffa. Att det finns sociala och praktiska tankar bakom betyder inte att estetiken ska vara helt fri. I de lösningar som visas här finns det en bra balans mellan smart och bra.

Alla platser i bilderna här är en del av inredningen och bidrar mycket till atmosfären. Här är en rörd bänk som är integrerad i inredningen. En annan ligger strax utanför köket, där man fortfarande har kontakt med den som arbetar där. Två mycket olika soffor har hittat sig i det mest heliga - olika uttryck, samma funktion.

NOSTALGIA: Rummet är smal, så här prioriteringen var svårt - couch vann över köksluckor! Både bild och soffa betonar stilen, väl matchad med gammal vägg och golvbrädor, som annars är målade i en färg.

Man taggar vad du haver

ROUGH elegans: Soffan står i köket, som vetter mot arbetsplatsen, och går mycket bra med rustika, extra breda golvbrädor i vitpigmenterad ek och väggar putsad vägg.

Kanske är det inte nödvändigt att köpa något nytt, utan att förstöra något som redan finns i ditt sinne. Det är otroligt vad ett par lager färg och fläck kan åstadkomma, ofta tillsammans med textilier i form av sittdynor, kasta kuddar och plädar. Självupplevelse och smak bör kunna avgöra.

Här är ingenting rätt eller fel!

PLASS FÖR TWO: Bänken är en del av köksinredningen, snyggt placerad framför fönstret. Arbetsbänkar i normal höjd på båda sidor. Kuddar och filtar mjukas bland de rätta linjerna.

ADVERT

Mest populära