All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Solskärm

Här är de mest använda:

Panelgardiner

Panelgardiner är en dekorativ gardin / solskyddsmedel som tillverkas i både textil- och rullande tyger. Panelerna överlappar varandra beroende på hur många spår du väljer. Färger och mönster kan kombineras så att både rum och fönster får djup. Panelsystemet har ett brett textilområde och erbjuder många möjligheter att skapa ett speciellt intryck i rummet. Panelbredd kan beställas på mål. Panelgardiner är lätta att flytta fram och tillbaka, kan dras manuellt eller motoriserat.

Persienner

Persienner är lätta att använda, kan användas för de flesta fönster och ger diskret solskydd. På ett relativt enkelt sätt kan dörren och utsikterna kontrolleras. Oavsett om du föredrar persienner i olika typer av aluminium eller persienner i olika skogar, finns det mycket att välja mellan. Bland annat är färgområdet stort. Finns med motor och fjärrkontroll.

Laminatgardiner

Laminatgardiner gör det enkelt att justera mängden ljus såväl som utsikten. Slats är lämpliga för större fasader och som mellanslagare. Lameller erhålls i många färger, strukturer och bredder. Lamellskenor finns också i flera färger. Slats kan användas i gavel fönster, rektangulära och fyrkantiga fönster. De är tillgängliga så transparenta, tekniskt solreflekterande, täta och helt mörka. Systemet kan levereras med manuell eller motor och fjärrkontroll.

Plattegardiner

Plattegardiner är en flexibel lösning som kan levereras till de flesta vintyper. Mängden material och färger är stort. Järnvägssystemet finns i många olika färger med olika trådlösa system, sladd eller kedjeband eller motoriserad.

Rullgardiner / skärm

Persienner är en praktisk och kostnadseffektiv lösning för solskuggning. Persienner är tillgängliga med många typer av textilier, inklusive genomskinliga, dekorativa, solskyddsmedel och bländande. Det finns också persienner i otaliga färger, densiteter och mål.

Screenduk rullgardin blir alltmer populär. Screenduk har en stor fördel att det ger en god sikt samtidigt som det sänker starkt solljus.

Rullgardiner är tillverkade med eller utan efterbehandling eller sken - med fjäderstång, kedjestick eller motoriserad.

Utomhusmarkiser

Utemord är tillverkade i alla storlekar och kvaliteter, med eller utan fjärrkontroll. Används som tillägg till inomhus solskugga.

ADVERT

Mest populära