All egendom: trädgård, kök, inredning >> Energi

Spara energi med smarta produkter

Smarta produkter har blivit en naturlig del av de flesta av sina liv. Ändå är det en plats som vi ännu inte har låtit dem få sin förtjänade plats som användbara och nödvändiga hjälpmedel i vardagen - i hemmet.

Det finns ingen anledning till att smarta produkter inte kommer att göra livet enklare både i stugan och ditt hem, och speciellt för det vi alla använder varje dag - kraft!

Många människor är rädda för att hembaserade smarta lösningar är kostsamma och komplicerade med både installation och daglig användning. Men det är en myt. Med smarta produkter och lösningar från Eidsiva kan du göra ditt hem smart, energibesparande och sänka dina utgifter inom några minuter.

Du behöver ingen elektriker att installera produkterna och effekten kan mätas omedelbart.

Vill du prata med Eidsiva om smart lösning för ditt hem eller stuga?

Läs också:

Under den aktiva hus

Jadarhus har under åren byggt lågenergihus och smaker nu både passiv och aktiv hus. Deras första Isobo Active Living invigdes vid en ceremoni ...

fjärrkontroller HOME: Gör ditt hem automatiskt eller styra den från din smartphone med smarta produkter Eidsiva. Du kommer aldrig ha känt så kontroll över ditt hem förut! Foto: Eidsiva.

Minska strömförbrukningen med smarta produkter

Jørn Howlid köpte förra året en stuga med över 140 kvadratmeter golvyta. Han upptäckte snabbt att elräkningarna var höga för att hålla den uppvärmd.

- Jag kontrollerade inte hur mycket ström som användes och vad det brukade vara. Då görs det snabbt att elräkningen kan vara både fem och tio tusen dollar dyrare varje år än det måste vara, säger Jørn.

Nu styr han strömmen och temperaturen via smarttelefonen. På så sätt har han fått kontroll och fick också veta sin egen konsumtion.

- Jag läste min strömförbrukning i realtid, och det skiljer Eidsivas produkter och tjänster från andra på marknaden. Andra leverantörer kan se strömförbrukning per timme, men jag ser min förbrukning omedelbart. Jag slår på och av objekt eller justerar temperaturen.

Läs också:

till värmepumpen luftkonditionering

På de hetaste sommardagarna, är det trevligt att kunna kyla ner och din luftkonditionering behöver inte vara långt borta. De flesta nya vatten-till-vatten ...

Han rekommenderar Eidsivas produkter för alla som vill kontrollera strömförbrukningen.

GET CONTROL: Kontrollera strömförbrukningen direkt från din telefon och justera temperaturen, fuktigheten och belysningen i ditt hem. Foto: Eidsiva.

Gör ditt boende bekvämare

Det är inte bara i stugan du behöver smarta lösningar. Också i hemmet är det värt att kontrollera strömförbrukningen och inte minst njuta av fördelarna med smarta produkter i vardagen.

Du kan till exempel göra det lättare att få upp på morgonen genom att sätta på kaffemaskinen och radio innan du stigit upp ur sängen.

Läs också:

statssekreterare besökte Eble-pilot

Statssekreterare Per-Willy Amundsen besökte förra veckan OBOS projekt Stenbråtlia, som är ett pilotprojekt som är en del av Eble (Utvärdering av bostäder ...

Eller så kan du få en lite trevligare hemkomst genom att sätta värmen på väg hem från semester eller resa. med smarta produkter från Eidsiva kan automatiskt styra belysning, värme, kaffebryggare, radio eller andra elektriska apparater du använder dagligen.

på detta sätt a. veckodag som är både bekvämare och effektivare

Läs mer om Eidsivas produkter och kraftlösningar här

lyxhus.. Ge ditt hem en känsla av lyx i början och avsluta elektriska apparater från din smartphone på det här sättet, även vardagen både bekvämare och effektivare. Foto:. Eidsiva

Undvik skador på boendet

är hus eller stuga ägaren erbjuder många läckerheter, men det kan också vara riskabelt och att ådra sig onödiga många kostnader till. NSTALLERA smarta produkter i både bostäder och fritidshus kan vara en extra trygghet och försäkran om att du inte kommer att ha onödiga skador både bostäder och fritidshus utsätts för.

- Med smarta produkter kan delvis stänga alla värmare man har glömt, och även kontrollera om det finns något annat du har glömt från mobiltelefonen. Då behöver inte resa tillbaka för att slå på eller av, eller att oroa sig i onödan, säger Jørn fortsätter:

- Det faktum att jag styr värmen i kabinen av smartphone innebär att jag undviker förfrysning som kan vara både förödande och kostsamt säger han.

PRESENTERAD ANVÄNDARE: Jørn Howlid installerade smarta produkter på sin stuga för att kontrollera strömförbrukningen och förhindra frostskador. Han rekommenderar andra att göra det tillsammans. Foto: Privat.

Eidsiva erbjuder nu en starter med smarta produkter i kombination med de mest populära nuvarande avtalet, som ger dig möjlighet att kontrollera och fjärrstyra din eluttaget direkt från din smartphone.

Den smarta lösningen från Eidsiva kan få både kraft avtalet och smarta produkter som hjälper dig att hålla koll och fjärrstyra sin uteffekt från din smartphone.

Starter Kit Smart Spot från Eidsiva kostnaderna under tusen kronor, och de pengar du kan spara på att kontrollera strömförbrukningen via din smartphone kan du spara massor av pengar varje år. Om du vill prata med Eidsiva om den här lösningen kan du anmäla ditt intresse här och få mer information.

ADVERT

Mest populära