All egendom: trädgård, kök, inredning >> Miscellanea

Säkrare med inbrotts resistenta fönster

det är inte nödvändigtvis så att det finns flera inbrott under sommaren än under andra tider på året. Men när inbrottstjuvar först träffar denna tid på året, kan de ofta se till att ägarna är borta på semester.

Du kommer inte göra det enklare än nödvändigt för dem att komma in i ditt hem. Detta innebär att windows hålls stängda, stegar avlägsnas och lås är FG-godkända. Dessutom kan du välja säkerhetsfönster nästa gång du ändrar fönstret i ditt hem.

Sju Låspunkter

Nordan producerar vad de kallar säkerhetsfönster. Detta är ett fönster som är godkänt som inbrottsskydd. Fönstret har sju låspunkter och är utrustat med ett separat märke som visar dessa stängpunkter. Dessutom limmas glaset i ramen så att det inte kan tas bort från utsidan.

- Professionella tjuvar väljer det enklaste sättet i. De möter en hård fönstret går ganska någon annanstans, sade Nordan, som till och med hävdar att detta är den mest inbrott säkrade fönster.

Gynnsamt U-värde

Säkerhetsfönstret har också ett antal funktioner som gör det till ett attraktivt val i sig.

Är energibesparing viktigt, du kan välja att få NTech Passive-fönstret. Detta är ett fönster med ett U-värde på 0, 7-0, 8, vilket gör dem till en av de mest isolerande fönstren på marknaden.

Läs också:

Gör det själv: Hylla alla kan göra

Den här hylla är lätt att göra. Det finns inget behov av ett svårt fall. Du behöver inte specialverktyg, och du får allt gjort i en helg ...

Fönster är både inåt och dubbelriktad svängning, vilket gör det lätt att tvätta yttre fönsterytor när du är inne. Samtidigt tillåter det tre luftlägen.

Låg energi i Bergen Løvåshagen inkluderar säkerhetsfönster. Foto: Nordan

säker för barn

Genom att luta glaset inåt får du luftgapet i den övre delen av fönstret. Denna luftkonditionering är särskilt lämplig för barn med små barn, eftersom det säkerställer att barnen inte kan öppna fönstret och falla ut.

Det är också fördelaktigt för växter du kan ha i fönsterbrädan, eftersom de inte dras. Detta är särskilt viktigt när du luftar på vintern.

Och för dem som sätter säkerhet först, är det möjligt att välja fönstret som levereras som en godkänd brandvägg.

Läs också:

Expert tips: ta bort färg, tapeter och kakel

Det kan vara frustrerande och tidskrävande att komma undan gamla material från väggen och golvet. Här är experterna råd för att ta bort tapeter, färg och ...

ADVERT

Mest populära